V dilemi? Imamo odgovor na vse!

HUDA CENA za valentinov oddih za 2 osebi v Nesting resortu Posestvo SONČNI RAJ!

Prvič na Kuponko.si

Ste že kdaj spali v gnezdu? Zakaj sploh gnezditi? Na vsa ta vprašanja lahko dobite odgovore v Nesting resortu Posestvo SONČNI RAJ, v novih, prvobitnih, čudovitih, naravnih in svobodnih "gnezdih", hišicah, ki predstavljajo pristen povratek k naravi. Vključen je zajtrk in spust z ziplinom.
250,00 €
Vrnemo ti: 1,25 €
HUDA CENA
Ponudba ni na voljo
Ponudba vsebuje
  • 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v Nesting resortu Posestvo SONČNI RAJ
  • namestitev v gnezdu Konoplja 2+1
  • unovčljivost 10.2.-20.2.2023 (odhod)
  • zipline Čebelji let za 2 osebi
  • valentinova penina

Pogoji koriščenja

  • Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. 
  • UGODNOSTI ZA OTROKE: 1,25 €/dan za turistično takso za otroka od 7. do 17,99. leta
  • OBVEZNA DOPLAČILA: 2,50 €/osebo/dan za turistično takso
  • Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 040 666 877 (Jan) ali 051 472 554 (Bogdan) ali email [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Pri rezervaciji preko email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 2 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Check-in: od 15:00 (s klicem oz. najavo na telefonsko številko: 00386 40 6666 877 - Jan ali 00386 51 472 554 - Bogdan)  Check-out: do 11:00
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe. 
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ
Pravijo, da so ptice najsrečnejša bitja na svetu. Otroštvo preživijo v gnezdu, ki je najlepša zgradba na svetu, a samo do trenutka, ko morajo vzleteti. Takrat razpnejo peruti in odletijo v svobodo. Govori se, da je človeku ta občutek svobode odvzet. Na posestvu SONČNI RAJ ne mislijo tako. Prijazna beseda gostiteljev, daleč od ponorelega sveta, objem z naravo, v vašem gnezdu. Lahko ste povsem sami, lahko pa s seboj pripeljete vaš podmladek. Lahko ste poslovni ali privatni. Ni meja, saj gnezda osvobajajo.
Snovalca in prva obiskovalca novih gnezd sta Petra in Bogdan. Njun stisk roke in prijazen pozdrav ter diskretnost in hkrati blagostanje, ki vam ga nudita, so odlike, da bodo vaše nočitve in dnevne aktivnosti nekaj posebnega in edinstvenega.

GNEZDA
Stilsko premišljena izvedba počitniških hišic, tehnična dovršenost, smiselna opremljenost, tankočutni detajli in še mnogo tega vas bodo popeljali v svet neokrnjene narave. Pisani naravni toni bodo vaš spremljevalec ob jutranjih sončnih žarkih. In dotaknila se vas bo prečudovita zgodba nastanka teh hišic. Odslužena drevesa vas bodo razvajala na način, ki so ga vsebinsko in z ljubeznijo vtkali v izdelavo vsake hišice. Vse to in še več daje objektu pečat unikatnosti in zavedanja, da je pristen stik z naravo in materiali pridobljenih iz nje, naše neizmerno bogastvo na katerega moramo biti ponosni.
Konstrukcija hišk je v celoti izdelana iz slovenskega lesa, izolacija objekta pa izvedena s konopljinimi vlakni, ki dajejo prostoru edinstveno klimo. Kako zgleda izolacija se boste prepričali, ko jih boste obiskali, saj vam je na voljo tudi pogled v notranjost sten. Notranje pohištvo je skrbno izdelano iz lesa, ki je rasel v neposredni bližini Nesting Resorta. Prav tako so vsa svetila izdelana iz lesa jablan, ki so odslužile in so dajale svoje bogate plodove desetletja prav na lokaciji, kjer danes stojijo hiške.
Odslužena drevesa so želeli predstaviti v najboljši luči in se jim na tak način tudi zahvaliti. Ker je industrijska konoplja glavna kultura posestva, na katerem se nahaja Nesting Resort, so ob hiški zasajene grede z industrijsko konopljo, ki zagotavlja intimno kuliso in senco pred popoldanskim soncem.

GNEZDO KONOPLJA
Počitniška hišica Konoplja je po svoji velikosti nekoliko manjša izvedba, a je na notranjih osmih kvadratih prostora več kot dovolj za vse potrebno udobje. Privzdignjena postelja, omarica, hladilnik, kavni avtomat, klimatska naprava in priročna mizica, so le nekateri elementi, ki bodo razvajali vas in vaše telo v neposrednem stiku z naravo. Terasa hiške daje nepredstavljiv stik z naravo.
Premišljena izvedba vhodnih vrat daje možnost, da odprete celotno steno objekta in tako dejansko spite v naravi. Pogled s terase nudi neprecenljivo kuliso gozda pred vami, ki vas bo zagotovo napolnila z mirom in optimizmom.

Sanitarije in kopalnice Nesting Resorta so v skupnem v objektu v neposredni bližini. Skrbno izbrani materiali in dizajn objekta bodo v vas vzbudili pridih domačnosti in narave. Ločene moške in ženske sanitarije ter prhe bodo zadovoljile potrebe še tako zahtevnega gosta.
V sklopu objekta je tudi priročen prostor za druženje, morda skupni zajtrk ali le popoldansko posedanje ob kavi ali čaju sredi narave. Posamezni elementi objekta predstavljajo tradicijo kraja, ki je prežet z vinogradništvom. Ponovna uporaba odsluženih materialov, daje objektu nedvomno pečat edinstvenosti.

KULINARIKA
Ob odkrivanju neokrnjene narave pa ne boste ostali ne lačni ne žejni, saj so na posestvu pripravili pravo kulinarično doživetje!
Ob odličnih vinih, sprehodu v naravi vam ponujajo tudi izjemne kulinarične dobrote, ki jih pripravljajo v sodelovanju s skoraj "domačo" mesarijo, Kmetijsko zadrugo Rače, ki slovi po pripravi mesnin na domač tradicionalen način, vso meso pa je izključno slovenske, torej domače reje. Seveda pa ne manjka niti ponudba za vegetarijance in tudi za vegane.
Ob vsem tem pa seveda ne smemo pozabiti na zeliščne brezalkoholne napitke, ki jih proizvajajo na domačem posestvu. Izbrana ekološko pridelana zelišča predelajo v okusne pijače, ki jih tako mladi kot tudi starejši naravnost obožujejo.

Zakaj izbrati to ponudbo?

  • edinstvene hišice v objemu narave
  • pristen povratek k naravi
  • stilsko zasnovane in odlično opremljene počitniške hišice
  • konstrukcija iz slovenskega lesa z izolacijo iz konoplje
  • izvrstna kulinarika in vrhunska vina
  • vključen zipline za dve osebi
  • odlično izhodišče za odkrivanje okolice
Dobro počutje
Izjemen razgled
Razvajanje v dvoje
Preseneti boljšo polovico

Podrobnosti o ponudniku

Nesting resort Posestvo SONČNI RAJ

Vodole 2
2229 Malečnik
Slovenija

KAM NA IZLET?
Čudovite Vodole
Čudovite Vodole. Neokrnjena narava le streljaj stran od Maribora. Sprehod med nasadi visokodebelnih starih slovenskih sort sadnega drevja, spoznavanje različnih zelišč in ogled permakulturnega vrta so le del zgodbe posestva SONČNI RAJ, na katerem leži Nesting Resort.
Tukaj kmetje s svojim občutkom za prostor in okolje neprestano iščejo stičišča med sodobnim vinogradništvom in naravo, ki jo vsak dan bolj potrebujemo za naše preživetje.
Na težki prsti sestavljajo simbiozo vinogradov, žitnih polj, cvetočih travnikov in nasadov zelišč. Le v takšnem sožitju rastlin in živali se lahko pokaže slovensko podeželje v najlepši luči. Obiščite nas in se prepičajte sami!

Prekrasni Maribor in stara trta
V osrednjem delu starega mestnega jedra na Lentu, pred Hišo Stare trte še danes domuje najstarejša trta na svetu. Stara trta je bila posajena ob koncu srednjega veka, ko so Maribor oblegali Turki.
Preživela je kljub srditim bojem med napadalci in branilci mesta, saj je bila današnja Hiša Stare trte nekoč del mestnega obzidja. Trdoživki niso do živega prišli niti požari, ki so bili zaradi lesenih ostrešij in slamnatih streh v poznem srednjem veku precej pogosti, niti trtna uš, ki je pomorila večino ostalih trt, prav tako je tej vzdržljivi rastlini uspelo preživeti bombardiranje mesta. S starostjo več kot 400 let je bila vpisana v Guinnessovo knjigo rekordov.

Posestvo SONČNI RAJ
Sprehod med nasadi visokodebelnih starih slovenskih sort sadnega drevja, spoznavanje zelišč in ogled permakulturnega vrta so le del zgodbe Posestva SONČNI RAJ na katerem ležita Nesting Resort in Fontana vin Vodole. Vse otroke, mladostnike in tiste mlade po duši pa vabimo, da poskusite adrenalinsko atrakcijo zipline »Čebelji let«, ki bo v vas vsekakor pustila pečat izjemnega doživetja v naravi, ko boste poleteli nad travniki, potoki in med krošnjami dreves pristali v gozdu ter se po drugi jeklenici skoraj 30 metrov nad tlemi vrnili na izhodiščno točko. Pridite in se prepričajte sami, vredno poskusiti!

Fontana vin Vodole
S specifičnim degustacijskim kozarcem, ki je opremljen s programiranim čipom, lahko degustirate 6 vzorcev vin, ki jih izberete med osmimi različnimi sodi (od prvega točenja do zadnjega šestega vzroca lahko minejo 4 ure). Na voljo so vam bela suha, polsuha in posladka vina, rose in dva suha rdeča vzorca. Potrebujete le nekaj igrivosti in kreativnosti, da si pričarate svojega najljubšega favorita.
V kolikor ga ne najdete, pa vam ponuja vinska karta buteljčna vina vrhunskih vin od edinstvene penine, ki se v svojem procesu ni srečala s svetlobo Untuched by light, do pet nat penečih vin, izbranih belih, oranžnih in rdečih vin, med katerimi jih je veliko pridelanih na ekološki način.

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem
Kamp BiVillage****, Fažana - apartmaji
HUDA CENA
9
HIT ponudba
  • Fažana, Hrvaška
  • Kamp BiVillage****
  • Oseb: 4-6
  • Nočitev: 2-5
od 112,00 €
Garantirano najnižja cena!
Kamp Polari, Rovinj: mobilna hiška, pomladni oddih
HUDA CENA
2
  • Rovinj, Hrvaška
  • Kamp Polari, mobilne hiške
  • Oseb: 6
  • Nočitev: 2
od 139,00 €
Garantirano najnižja cena!
otrok do 12. leta gratis!
Resort Belvedere 4*, Vrsar: morski oddih
HUDA CENA
4
Iskano
  • Vrsar, Hrvaška
  • Resort Belvedere****
  • Oseb: 2-4
  • Nočitev: 2-3
od 199,00 €
Garantirano najnižja cena!
VKLJUČENO KONČNO ČIŠČENJE!
Kampi Novigrad, Umag, Poreč, Puntižela: mobilne hiške
HUDA CENA
5
Iskano
  • Istra, Hrvaška
  • Kampi Park Umag, Kastanija, Lanterna, Brioni Sunny Camping
  • Oseb: 6
  • Nočitev: 2-7
od 145,00 €
Garantirano najnižja cena!
Aminess Maravea Camping Resort, Novigrad: mobilne hiške
HUDA CENA
2
Iskano
  • Novigrad, Hrvaška
  • Aminess Maravea Camping Resort****
  • Oseb: 6
  • Nočitev: 2-3
od 106,00 €
Garantirano najnižja cena!
VKLJUČEN POLPENZION!
Resort Amarin 4* v Rovinju, družinski oddih
HUDA CENA
8
Ekskluzivno
  • Rovinj, Hrvaška
  • Resort Amarin****
  • Oseb: 2-6
  • Nočitev: 2-3
od 262,00 €
Garantirano najnižja cena!
Aquapark Hotel Žusterna 3*, Koper: pomladni oddih
HUDA CENA
  • Koper, Slovenija
  • Aquapark Hotel Žusterna***
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
250,00 €
Garantirano najnižja cena!
otrok do 12. leta gratis!
Hotel Pineta, apartmaji Riva, Vrsar
HUDA CENA
HIT ponudba
  • Vrsar, Hrvaška
  • Hotel Pineta***
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
179,00 €
Garantirano najnižja cena!
Dodajam kupon v košarico ...