V dilemi? Imamo odgovor na vse!

HUDA CENA za wellness oddih s kopanjem za 2 osebi v Boutique hotelu Dobrna!

Stavba, ki je že v 19. stoletju gostila eminentno gospodo je leta 2020 odprla vrata kot obnovljen butični hotel, ki ponuja vrhunsko opremljene, luksuzne sobe. Ponudba vključuje tudi polpenzion, masaže, kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v hotelu Vita in vstop v Arbora Spa.
124,00 €
+ Plačilo pri ponudniku: 496,00 €
Vrnemo ti: 0,62 €
HUDA CENA
Ponudba je zaključena
Ponudba vsebuje
  • 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v Boutique hotelu Dobrna****  v Termah Dobrna
  • namestitev v superior dvoposteljni sobi
  • unovčljivost 10.2.-30.4.2023 (odhod)
  • 1x piling telesa (20 min)
  • 1x masaža koktajl sprostitve (50 min)
  • 1x sprostitvena masaža stopal (20 min)
  • neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo v hotelu Vita****
  • vstop v ARBORA Spa (savna, jacuzzi, relaxing area)
  • najem kopalnega plašča v času bivanja
  • vstop v fitnes v hotelu Vita
  • animacijski program
  • brezplačen WiFi
  • brezplačno parkirišče v bližini hotela
  • 124,00 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
  • 496,00€ = obvezno doplačilo pri ponudniku
  • Skupna vrednost aranžmaja znaša 620,00 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 124,00 €, razliko (496,00 €) pa poravnate direktno pri ponudniku na licu mesta.
BOUTIQUE HOTEL DOBRNA****
Eleganten štirizvezdični hotel nudi udobje bivanja v trinajstih ekskluzivnih Superior, Deluxe in Premium sobah. Objekt izhaja iz leta 1826 in je skozi desetletja gostil eminentno gospodo, ki je prihajala na Dobrno, da bi izkusila učinke edinstvene termalne vode. V letu 2020 je ponovno odprl svoja vrata in v goste vabi vse, ki cenijo butičnost, majhnost, zasebnost, tradicijo in vse to sredi neokrnjene narave. V hotelu se nahaja zajtrkovalnica Boutique bar, možno pa je naročilo izbranega zajtrka v sobo. Za kulinarična razvajanja so gostom na voljo restavracije v okviru Term Dobrna.

SOBE
Superior dvoposteljna soba je velika 17 m2– 23 m2 z zakonskim ležiščem 180x200 cm ali 160x200 cm oz. dvojnim ležiščem 90x200 cm z antialergijsko posteljnino iz 100% bombaža. Opremljena je s smart LED TV-jem (65"), telefonom, sefom, minibarom, individualno klimatsko napravo za hlajenje in ogrevanje in grelnikom vode. V kopalnici sta tuš in WC s higiensko prho, sušilnik za lase, milo in šampon za lase in telo. Gostom je na voljo brezplačen Wi-Fi, omejeno število sob pa ima tudi balkon.

BAZENI HOTELA VITA****
Gostom je na voljo ponudba kopanja v termalnih bazenih v sosednjem hotelu Vita. Bazenski kompleks se nahaja v 3. nadstropju v hotelu Vita in zajema notranji (32 °C) ter otroški bazen (32 ˚C), notranji whirlpool (35–36 ˚C).

ARBORA SPA – NOVO od 14.10.2022
Arbora Spa za razvajanje telesa in duha se nahaja v okviru bazenskega kompleksa v 3. nadstropju hotela Vita. Arbora Spa obsega 2 finski savni, 2 parni savni, ledeno jamo, infrardečo savno, počivalnico, notranji ohlajevalni bazen, notranji whirlpool, dva zunanja whirlpoola ter vključeno ponudbo prigrizkov in pijače (voda, sok, penina). Uporaba SPAja je na voljo proti doplačilu na recepciji hotela Vita. Masažno-lepotni center LaVita s svojo pisano ponudbo masaž in ritualov, ayurveda tretmajev, neg obraza, telesa in las ter lepotnih tretmajev, bo postal nepogrešljiv sopotnik vašega razvajanja.
Ekskluzivna novost v ponudbi Term Dobrna so intravenozni vitaminski koktajli za eksplozivno regeneracijo telesa in duha, ki vam bodo pomagali, da si v kratkem času povrnete optimalno zdravje ter fizično in duševno počutje. Vitaminski koktajl vas bo napolnil z energijo, razstrupil bo vaše telo, počutili se boste veliko bolj zbrani, močnejši.

KULINARIKA
Gostje hotela imajo zajtrk v zajtrkovalnici Boutique Bar, kjer bodo lahko uživali v osebnem pristopu samopostrežnega bifeja z izbrano kulinarično ponudbo. Sveže stisnjen pomarančni sok za prvo dozo vitaminov, morda kozarec penine ali odlična kava? Izbira je vaša!
Samopostrežno kosilo/večerja sta gostom na voljo v Restavraciji Vita v hotelu Vita.

Zakaj izbrati to ponudbo?

  • Nekoč Gosposka hiša je leta 2020 odprla vrata kot butični hotel
  • bogata dodatna kulinarična ponudba z okusno in skrbno pripravljeno hrano
  • neposredna bližina kopališča Term Dobrna
  • relaksacija v bazenih in blagodejni učinki zdravilne vode
  • zdravilna termalna voda, ki so jo na Dobrni poznali že Rimljani
  • možnost številnih aktivnosti: pohodne in kolesarske poti, trim steza, tenis
  • za raziskovanje bližnje okolice so na voljo električni avtomobilčki
Odlična ideja za darilo
Odličen nakup
Dobro počutje
Preseneti boljšo polovico

Podrobnosti o ponudniku

Boutique Hotel Dobrna**** Terme Dobrna

Dobrna 54
3204 Dobrna
Slovenija

V Termah Dobrna, najstarejših delujočih termah v Sloveniji, že več kot 610 let skrbijo za zdravje in dobro počutje svojih gostov. V duhu tega poslanstva sledijo sodobnim razvojnim trendom na področju zdravstvene dejavnosti s ciljem nuditi najkakovostnejše programe za učinkovite rezultate. Tako strmijo k razvoju nadstandardnih butičnih zdravstvenih programov bivanja, kot so zdravljenje Lymske borelioze, Program motnje spanca, Program hujšanja Metabolic Balance, Program eksplozivne regeneracije z IV vitaminskim koktajlom idr.

KAM NA IZLET ?
- Mozirski gaj, ki se razprostira na sedem hektarjev velikem prostoru. V gaju so negovane parkovne zelenice, cvetlične grede, obilje okrasnih grmovnic, voda in veliko etnografskih objektov z opremo iz podeželskega življenja in številne male živali.
- Posestvo Škalce: kjer se ukvarjajo s pridelavo vina in grozdja.
- Zreško jezero: umetno narejeno jezero, ki je tudi naravna znamenitost.
- Brinjeva gora: oglejte si približno 4000 let stare sledi prve poselitve.
- Konjeniški grad: nekoč veličasten grad, danes pa ruševine, katerih zgodbe so še vedno zelo žive.
- Staro mestno jedro Slovenskih Konjic: kjer se plepletata srednjeveška arihtektura in moderen utrip mesta.
- Žička Kartuzija: nekoč domovanje menikov iz Velike Kartuzije iz Francije, danes pa priljubljena turistična točka.
- Turistična kmetija Arbejter: oglejte si njihovo farmo jelenov.
- Mini Zoo Land v Slovenskih konjicah: lahko vidite vse od pava, purana, himalajske koze, krokodila do kenguruja in še mnogo več.

Dodajam kupon v košarico ...