k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

HIT POLETJA! Laguna Mestna plaža HUDA CENA za kopalne karte!

od 4,90 €

prodani

Prodanih 1861 kuponov

# / 19

HIT POLETJA! Laguna Mestna plaža HUDA CENA za kopalne karte!

od 4,90 €

prodani

Prodanih 1861 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Laguna Mestna plaža ponovno na voljo pri nas! Zaplavajte v več kot 1.300 m2 vodnih površin na 5.000 m2 velikem bazenskem obroču in se sprostite v dveh hidromasažnih bazenih, medtem ko bodo vaši najmlajši uživali v otroškem bazenu z igrali in toboganom. Po osvežitvi v bazenu se lahko nastavite sončnim žarkom na ležalnikih ob bazenu in se osvežite v Vitka baru z 12 vodnimi barskimi stoli. 

Uživajte v pestri ponudbi bazenov za otroke in odrasle na skupni površini kopališča kar 19.000 m².

Za to ponudbo imamo kar 7 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x celodnevna neomejena vstopnica

  • unovčljiva vse dni v tednu, tudi med vikendi in prazniki
  Preberi vse

  HUDA CENA

  9,90 €

  Vrnemo 0,05 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x celodnevna neomejena vstopnica: cena velja ob nakupu minimalno 3 vstopnic

  • unovčljiva vse dni v tednu, tudi med vikendi in prazniki
  Preberi vse

  HUDA CENA

  8,90 €

  Vrnemo 0,04 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x celodnevna vstopnica

  • unovčljiva med tednom, od ponedeljka do petka, razen med prazniki
  Preberi vse

  HUDA CENA

  8,90 €

  Vrnemo 0,04 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x celodnevna vstopnica: cena velja ob nakupu minimalno 3 vstopnic

  • unovčljiva med tednom, od ponedeljka do petka, razen med prazniki
  Preberi vse

  HUDA CENA

  7,90 €

  Vrnemo 0,04 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 5-urna popoldanska vstopnica

  • unovčljiva po 15. uri, med tednom od ponedeljka do petka, razen med prazniki
  Preberi vse

  HUDA CENA

  6,90 €

  Vrnemo 0,03 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 5-urna popoldanska vstopnica: cena velja ob nakupu minimalno 3 vstopnic

  • unovčljiva po 15. uri, med tednom od ponedeljka do petka, razen med prazniki
  Preberi vse

  HUDA CENA

  5,90 €

  Vrnemo 0,03 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 2-urna večerna vstopnica: cena velja ob nakupu minimalno 3 vstopnic

  • unovčljiva po 18. uri, med tednom od ponedeljka do petka, razen med prazniki
  Preberi vse

  HUDA CENA

  4,90 €

  Vrnemo 0,02 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • vstopnica velja za 1 odraslo osebo ali otroka nad 1 metrom višine
 • brezplačno za otroke do 1m višine
 • brezplačni enkratni obisk Fitnesa Laguna BeFit na dan koriščenja kupona

LAGUNA MESTNA PLAŽA

BAZENI
Ograjeni bazenski obroč zajema 5.500 m². Laguna mestna plaža se razprostira na skupni površini 19.000 m². V bazenskem obroču je 4.000 m² obbazenskih talnoogrevanih tlakovanih površin in 1.300 m2 vodnih površin, ki omogočajo kapaciteto 1.840 kopalcev istočasno ali 2.500 kopalcev čez ves dan. Kopalcem je na razpolago 24 zunanjih tušev, 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter moške in ženske sanitarije poleg dvorane. V bazenskem obroču se nahaja Vitka bar z 12 vodnimi barskimi stoli in vrtom s 50 sedeži. Na tlakovanih površinah je 300 ležalnikov in 150 senčnikov.

HIDROMASAŽNI BAZEN RIVIERA
Bazen leži na zahodnem delu kopališča in je v oblike črke L. Globina vode je 135 cm. Vsebuje veliko plitvino, ki je primerna za poležavanje in sončenje v vodi, vsebuje pa tudi vodni efekt valovanja. Ob plitvini sta dve 10 metrski zračni masažni kadi. Ob koncu plitvine je vodni preliv in na vsaki strani po en velik pretočni whirlpool. Sredi bazena je manjši otok. Nasproti otoka so vodni barski stoli in poseben ovalni vodni disco z vodnimi in svetlobnimi efekti. Na drugi strani bazena se nahaja še 6 vodnih slapov, trije vodni gejzirji, dva jakuzzija, vodni topovi in divja reka.

HIDROMASAŽNI BAZEN FONTANA
Bazen je znan po prečudoviti fontani, ki še posebej izstopa v večerih, ko je osvetljena. Bazen vsebuje tudi bikini otok, na katerega je možno priti iz zunanje strani ograjenega bazenskega obroča pri baru. Okoli otoka teče hitra reka. Nasproti otoka je v bazenu ovalna plitvina kot mirna laguna za počitek in sončenje v vodi. V bazenu se nahajajo 4 masažni ovali s talnimi, prsnimi in hrbtnimi masažami ter vodnimi slapovi. V bazenu so tudi barski stoli in 25 zračno masažnih ležalnikov. V bazenu se nahaja manjša ovalna vodna plitvina z vodnim ježkom za sončenje v vodi.

OTROŠKI BAZEN Z IGRALI IN TOBOGANI
Otroški bazen leži na severno-zahodnem delu kopališča in je namenjen otrokom od 1 do 5 let starosti. V njem so otroška igrala: želvica za jahanje, klovn z vodnimi curki in tobogan. Globina vode je 30 cm, temperatura vode pa 28°C do 30°C. Bazen je okrogle oblike in okoli njega je prostor za ležalnike, kjer lahko starši spremljajo svoje otroke in dogajanje v bazenu. Organizirana je tudi vsakodnevna animacija za otroke med tednom med 13:00 in 14:30 uro, vikendi in prazniki med 15:00 in 17:00 uro.

PLAŽA
Plaža se razprostira na 10.000 m² površin parka, namenjenega za počivanje in prireditve (delno tlakovano, pretežno angleška trata), kjer se nahaja 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter 4 zunanji sanitarni kontejnerji. Notranja garderoba vsebuje 35 kabin za preoblačenje in 300 omaric za garderobo. V garderobi so moške in ženske sanitarije in 12 tuš kabin. Otroško igrišče je veliko 420 m², opremljeno z rustikalnimi igrali, odrom za predstave in igrali na prostem. Na travnati površini se nahaja bar, opremljen z vrtom za 250 gostov, primeren za večje skupine. Ob travnati površini je prireditveni šotor za 300 oseb z 20 mizami in klopmi primernimi za piknike. Pri vhodu sta fast food in sladoledni vrt s 40 mizami in stoli.

ODBOJKA NA MIVKI (z doplačilom)
Na voljo sta 2 igrišča za odbojko na mivki po standardih mednarodne odbojkarske zveze (FIVB). V večernih urah sta osvetljena z reflektorji. Nahajata se med avtokampom in kopališčem Laguna mestna plaža, za recepcijo desno.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • kopališče zgrajeno po načelih Feng shui-ja na 19.000 m² površine
 • hidromasažni in otroški bazeni ter igrala in tobogani za otroške vragolije
 • otroška animacija za zabavo najmlajših
 • lounge plaža, bikini plaža na otoku, plaža ob cocktail baru
 • v bazenskem obroču se nahaja Vitka bar z 12 vodnimi barskimi stoli
 • kristalno čista voda, urejene zelenice in higiena na najvišjem nivoju
 • dnevna ponudba hrane
 • zdrava vodna sprostitev in brezplačno uživanje na udobnih ležalnikih
 • dve igrišči za odbojko na mivki po standardih mednarodne odbojkarske zveze
 • igrišče za mali nogomet in košarko
 • otroška igrala

Dobro počutje

Hit poletja

Odpravi se s prijatelji

Za najmlajše

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi ali unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST

Kupon je unovčljiv od 17.6. do vključno 20.8.2019.

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

Brezplačno za otroke do 1 m višine

DODATNE UGODNOSTI

Z vsakim vstopom v bazen s kuponom je možen tudi enkratni obisk Fitnesa Laguna Befit na dan koriščenja kupona. Vodene vadbe v fitnesu so za doplačilo v fitnesu.

OSTALI POGOJI

Kupon se zamenja za vstopnico na kopališki blagajni.

Obstoječe akcije ponudnika ne sovpadajo z akcijami, objavljenimi na Kuponko.si.

Vnos hrane in pijače na kopališče je prepovedan.

Hladilne torbe in steklovina so na kopališču prepovedane.

Vsi gosti Lagune Mestne plaže so dolžni upoštevati kopališki red kopališča (dostopen na: https://laguna.si/kopališki-red/)


Opomba: kopališče se odpre - je odprto, ko temperatura zraka doseže 24 C. V primeru slabega vremena oz. kadar temperatura zraka ne doseže 24°C, je kopališče zaprto. V primeru nevihte se sredi obratovanja, zaradi nevarnosti udara strele, kopalce najprej odstrani iz bazenov, v primeru daljšega obdobja nevihte pa tudi iz celotnega kopališča. Družba si z namenom zagotavljanja varnosti kopalcev zaradi nepredvidljivih vremenskih razmer pridržuje pravico ne obratovati cel dan ali del dneva, o čemer bo družba obvestila javnost.

Obvestilo o zaprtju bo objavljeno na spletni strani: https://laguna.si/dnevno-obvestilo/ 

VEČ O PONUDNIKU

Laguna mestna plaža v sklopu Ljubljana Resorta s čistočo bazenske vode, urejenostjo ob-bazenskih in travnatih površin, prijaznostjo osebja, skrbjo za varnost in odlično ponudbo predstavlja izjemen poletni prostor v središču Ljubljane za oddih tako za ljubljanske in slovenske goste, kot za številne turiste. Trudijo se razvajati obiskovalce in nuditi bogato animacijo. Dokaz kvalitetne ponudbe je med drugim tudi laskav naziv Naj kopališče Slovenije, ki ga je kopališče Laguna Mestna plaža prejelo kar 10. krat zapored!

V sklopu kopališča je na voljo tudi Befit fitnes center, kjer lahko vadite na moderni liniji fitnes naprav. Prav tako lahko igrate odbojko na mivki  (doplačilo) na dveh igriščih, ki so urejena po standardih mednarodne odbojkarske zveze (FIVB) mali nogomet ali košarko. V večernih urah so igrišča za odbojko osvetljena z reflektorji.

Ljubljana Resort poleg kopališča s fitnesom in odbojke na mivki nudi tudi nastanitve in restavracijo. Oddih si lahko privoščite Hotelu Ljubljana Resort*** s 60 eno do pet posteljnimi sobami (vse sobe so klimatizirane), za željne kampiranja pa je na voljo Ljubljana Resort Camping****, ki leži v senci visokih dreves ob reki Savi in je obnovljen, urejen in moderno opremljen. S 177 parcelami se razteza na 3 ha zelenih površin.

Na kulinarično razvajanje vas vabi Gostilna Štern z več kot 100 letno tradicijo. Znani so po svoji domačnosti hrane, izborom odličnih vin in gostoljubnosti postrežbe. Gostišče sprejme manjše ali večje skupine ter ima veliko parkirišče in vrt. Restavracijski del gostilne sprejme 150 oseb, prireditveno-gostilniški zimski vrt pa 250 oseb.V Gostilni Štern dnevno pripravljajo kosila ter jedi po naročilu. Poleg bogate ponudbe hrane in pijače za manjše in večje družbe nudijo tudi organizacijo piknikov na travnatih in obbazenskih površinah ali v primeru slabega vremena pod šotorom in v zimskem vrtu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (242)

Pri tej ponudbi je na voljo 7 možnosti. Izberi najboljšo!