V dilemi? Imamo odgovor na vse!

Z nami podari več!

Razveseli najbližje z Darilno kartico kuponko.si

Vsi se znajdemo v situaciji, ko res nimamo pojma, kaj kupiti za darilo! Pozabi na to skrb, saj boš obdarovanca razveselil z Darilno kartico, s katero si bo kupil kar bo želel!

Izbiraš lahko med pestro izbiro akcijskih ponudb na našem portalu kuponko.si, zato je darilna kartica popolna ideja za darilo! Nikoli več zadrege, kaj podariti za rojstni dan, obletnico, Valentinovo, Božič ali posebno priložnost!

Na voljo v elektronski ali fizični obliki z zlato ovojnico in osebnim posvetilom, ki ti jo brezplačno pošljemo po pošti!

Lahko izbiraš med Darilnimi karticami različnih vrednosti 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €, 50 €, 70 € ali 100 €. Darilno kartico Kuponko.si lahko kupiš TUKAJ

Obdarovancu se s koriščenjem kartice ne mudi, saj je rok veljavnosti Darilne kartice kar 1 leto od nakupa. Tako bo imel čas izbrati med »1000 in 1« ponudbo!

Kako do Darilne kartice Kuponko.si?

1. Klikni TUKAJ in izberi želeno vrednost Darilne kartice.

2. Klikni na gumb Kupi in plačaj.

3. Na [email protected] nam sporoči kodo kupona in naslov za dostavo, če želiš Darilno kartico v fizični obliki, ki jo prejmeš po pošti najkasneje v 5 delovnih dneh od naročila, poštnino krije Kuponko.si. Če želiš Darilno kartico v elektronski obliki, pa nam sporoči kodo kupona in e-poštni naslov. Darilno kartico v PDF obliki prejmeš v roku 1 delovnega dne od oddaje naročila.

4. Vrednost Darilne kartice se aktivira tako, da se kodo, ki je zapisana na Darilni kartici, vpiše v Kuponko profil, pod rubriko Darilna kartica. V roku 1 delovnega dne se v E-denarnico naloži vrednost kartice.

5. Za koriščenje darilne kartice je potreben aktiviran Kuponko profil, v primeru da obdarovanec še ni Kuponko uporabnik, se najprej registrira na portal www.kuponko.si. Več informacij o registraciji najdeš tukaj.

6. Stanje svoje Darilne kartice se lahko kadarkoli doda ali pregleda v uporabniškem profilu pod zavihkom Darilna kartica.

Podarite nekaj drugačnega. Podarite Darilno kartico kuponko.si.

Splošni pogoji uporabe Darilne kartice Kuponko.si

Z uporabo kartice soglašate s pogoji uporabe Darilne kartice kuponko.si. Izdajatelj Darilne kartice kuponko.si (v nadaljevanju: kartica) je Media Lab d.o.o, Šmartinska 106, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: izdajatelj). Kartico lahko uporabite pri nakupih vseh ponudb objavljenih na www.kuponko.si. Kartica ne predstavlja bančne garancije in ne velja kot kreditna kartica, dobroimetje ni izplačljivo v gotovini in prav tako ga ne morete uporabiti za nakup druge darilne kartice. Za aktiviranje kartice morate kodo, ki je zapisana na kartici vpisati v svoj profil Kuponko.si pod rubriko Darilna kartica. V roku enega delovnega dne bo izdajatelj v vaš profil, natančneje v e-denarnico naložil vrednost kartice (v kolikor bo imetnik vpisal kodo v svoj profil v petek, bo znesek aktiviran v ponedeljek). Aktivacije kartic izdajatelj preverja dnevno. Kartica je veljavna 24 mesecev od datuma nakupa kupona. Po poteku tega roka veljavnost kartice poteče brez posebnega obvestila, morebitni preostali znesek na kartici pa propade. Izdajatelj ne prevzema odgovornosti za izgubo, krajo ali nepooblaščeno uporabo kartice.


Kaj še čakaš? ;)

Si tudi ti en izmed tistih, ki zadnji trenutek hitiš v shopping po darilo za svojo posebno osebo? Ne delaj si skrbi, saj ti garantiramo, da z Darilno kartico kuponko.si ne boš zgrešil! ;)

Dodajam kupon v košarico ...