V dilemi? Imamo odgovor na vse!

Nakup kuponov smo še bolj približali našim uporabnikom: kupone lahko kupite že na več kot 1000 prodajnih mestih po celi Sloveniji! HITRO IN ENOSTAVNO

Več kot 1000 prodajnih mest Poslovalnice Pošte Slovenije, bencinski servisi Petrol in OMV, trafike 3DVA ter T točke

Če opaziš to oznako (na tleh, zaslonih, kioskih, bencinskih servisih Petrol in OMV, zraven nabiralnika ali pred vhodom v pošto ...), potem si na pravi poti do fantastičnih popustov!

BREZ REGISTRACIJE

Vsi hočejo gesla, kdo pa si jih še zapomni? Obstaja več kot 1000 prodajnih mest Kuponko.si kuponov, kjer gesla niso potrebna.

VSA PLAČILNA SREDSTVA

Plačaš lahko z vsemi plačilnimi sredstvi, ki jih podpira izbrano prodajno mesto, z gotovino, bančno ali kreditno kartico…

NE ZAUPAŠ SPLETU

Si bolj doma v realnem svetu in so ti računalniki preprosto tuji? Radi ti pomagajo, v trafikah, na bencinskih servisih Petrol in OMV ter na Poštah Slovenije!

NIMAŠ TISKALNIKA

Danes se izteče super ponudba, ti pa nekje na poti in brez tiskalnika? Pohiti do najbližjega prodajnega mesta, več kot 1000 jih je!

HITRO IN ENOSTAVNO

Trenutek po plačilu kupona je le-ta že aktiven, kar pomeni, da je tudi že pripravljen za koriščenje. Uživaj!

SPLOŠNI POGOJI - PRODAJNA MESTA KUPONOV KUPONKO.SI

Splošni pogoji veljajo za prodajo kuponov na prodajnih mestih v poslovalnicah Pošte Slovenije, bencinskih servisih Petrol in OMV z Multi točko, trafik 3DVA ter T točk.

Fizična ali pravna oseba lahko opravi nakup vseh ponudb, ki so objavljene na spletnem mestu www.kuponko.si, na več kot 410 poslovalnicah Pošte Slovenije, več kot 300 bencinskih servisih Petrol, 64 bencinskih servisih OMV z Multi točko, 212 prodajnih mest trafik 3DVA in 10 T točkah.

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Podpora kupcem vsak delavnik med 8. in 17. uro preko telefonske številke 070 477 277 ter elektronskega naslova [email protected].

Preberite si celotne splošne pogoje
Dodajam kupon v košarico ...