V dilemi? Imamo odgovor na vse!

Počitnice z letalom

1. Ekskluzivno na Kuponko.si

S poslovnima partnerjema in turističnima agencijama Oasis Tours in ETI Potovanja že več kot 3 leta uspešno sodelujemo na področju počitnic z letalom, in sicer na destinacijah Tunizija, Djerba in Egipt. Imamo poseben oddelek - rezervacijski center, kjer lahko opravite rezervacijo in dobite vse potrebne informacije v zvezi turističnega aranžmaja.

Vsi turistični aranžmaji so ti na voljo v posebnem zavihku Počitnice z letalom na našem spletnem portalu.

1.1. MOJ DENAR NAZAJ

Zaradi vračila denarja po nakupu kupona našim strankam zagotavljamo garantirano najnižje cene. Glede na izbrano opcijo ti povrnemo določen odstotek vrednosti nakupa nazaj v denarnico, ki ga lahko porabiš za nadaljnje nakupe. Znesek določi Kuponko.si in znaša od 34-45 € za dve osebi (znesek je določen na dan začetka prodaje).

2. Nakup turističnega aranžmaja

2.1. PLAČILO KUPONA

Celotno vrednost turističnega aranžmaja lahko plačaš na naši strani Kuponko.si z naslednjimi plačilnimi sredstvi: plačilni nalog UPN, VALÚ, kartica Maestro, Mastercard, Visa, Activa in Diners. Možnost nakupa je tudi na naših uradnih prodajnih mestih v poslovalnicah Pošte Slovenije, bencinskih servisih Petrol in OMV z Multi točko, trafikah 3Dva ali T točkah.

2.2. POSTOPEK REZERVACIJE

Po nakupu kupona je obvezna takojšna rezervacija v našem rezervacijskem centru na številki 070 477 277 ali na e-mailu [email protected]. Za potrditev rezervacije sporočite kode kuponov, imena in priimke ter datume rojstva potnikov, termin potovanja in kontaktno številko.

2.3. STROŠEK OBDELAVE REZERVACIJE

Obvezno je plačilo prijavnine (strošek obdelave turističnega aranžmaja) v višini 15 €/osebo, ki se prišteje na drugem koraku nakupa. Obdelava rezervacije se uredi na rezervacijskem centru Kuponko.si.

3. Spremembe cen turističnega aranžmaja

Po 8.1. členu (Spremembe pogodbe) splošnih pogojev si: organizator potovanja pridružuje pravico do spremembe cene po sklenitvi pogodbe iz vzrokov, ki niso odvisni od njegove volje. Spremembe, ki upravičujejo zvišanje cene aranžmaja, se nanašajo izključno na zvišanje stroškov prevoza (npr. zvišanje stroškov goriva, dajatev za določene storitve, kot so pristojbine za pristajanje, pristojbine za vkrcavanje in izkrcavanje v pristaniščih in ustrezne pristojbine na letališčih) ali pa spremembe menjalnih tečajev. V kolikor navedene spremembe vplivajo na znižanje cene aranžmaja, je organizator dolžan priznati potniku znižanje cene ter mu povrniti razliko. Organizator potovanja sme uveljavljati pravico do zvišanja dogovorjene cene, le če sta spreminjanje cene po sklenitvi pogodbe o potovanju in način izračuna spremembe predvidena v potrdilu o potovanju.

4. Riziko odpovedi

Priporočamo ti, da ob nakupu kupona skleneš zavarovanje riziko odpovedi turističnega potovanja za primer, da se zaradi določenih nepredvidljivih okoliščin potovanja ne bi mogel udeležiti, sicer v primeru odpovedi velja lestvica odpovedi. Riziko odpovedi je potrebno skleniti na dan rezervacije in velja od dne sklenitve rizika odpovedi do dne začetka potovanja. Če se zavarovanje sklene kasneje, zavarovalno kritje velja za dogodke (z izjemo nezgod, smrtnih primerov in elementarnih nesreč), ki nastopijo po 10. dnevu po sklenitvi zavarovanja.

Potnik mora potovanje obvezno odpovedati pisno in z ustreznim dokazilom, in sicer najkasneje do odhoda na potovanje. V kolikor zavarovalnica krije okoliščine, zaradi katerih je stranka odpovedala potovanja, dobi povrnjen vplačani znesek. V riziko odpovedi ni vključeno vračilo prijavnine, stroški rizika odpovedi ter znesek administrativnih stroškov.

4.1. TUNIZIJA

Riziko odpovedi velja v primeru nenadne težke bolezni, težkih zdravstvenih posledic nezgode ali smrti (že obstoječe bolezni so zavarovane samo, če nenadoma postanejo akutne); nenadne bolezni, težjih zdravstvenih posledic nezgode ali smrti člana družine, ki ni skupaj z vami rezerviral potovanja, če je s tem nujno potrebna vaša prisotnost v domačem kraju; težjih zapletov pri nosečnosti; pomembne materialne škode na vaši lastnini v bivališču zaradi elementarnih nesreč (npr. požar) ali kaznivega dejanje tretje osebe, če je s tem nujno potrebna vaša prisotnost.

Preko nas si lahko urediš tudi zdravstveno zavarovanje z asistenco CORIS.

V primeru odpovedi turističnega aranžmaja v Tunizijo brez rizike odpovedi so stroški potnika sledeči:

45 - 30 dni pred odhodom - 20 % cene aranžmaja
29 - 22 dni pred odhodom - 40 % cene aranžmaja
21 - 15 dni pred datumom odhoda - 50 % cene aranžmaja
14 - 8 dni pred datumom odhoda - 70 % cene aranžmaja
7 dni do vključno dneva odhoda - 100 % cene aranžmaja

4.2. EGIPT

Riziko odpovedi velja v primeru nepričakovane hude bolezni, hude telesne poškodbe, povzročene med nesrečo, alergijske reakcije na cepivo ali smrt, nenadne in težke komplikacije pri nosečnosti, smrti družinskega člana, zaradi česar je vaša prisotnost nujna, večje premoženjske škode na zavarovančevi lastnini v kraju bivanja, ki nastane kot posledice elementarne nesreče (požar itd.).
Ob rezervaciji nudimo poleg riziko odpovedi tudi celostni paket: riziko odpovedi z nezgodnim zavarovanjem.

V primeru odpovedi turističnega aranžmaja v Egipt brez rizike odpovedi so stroški za potnika sledeči:

do 30. dneva pred nastopom potovanja - 20 % cene aranžmaja
od 29. do 20. dneva pred nastopom potovanja - 35 % cene aranžmaja
od 19. do 10. dneva pred nastopom potovanja - 60 % cene aranžmaja
od 9. do 4. dneva pred nastopom potovanja - 75 % cene aranžmaja
od 3. dneva pred nastopom potovanja - 100 % cene aranžmaja

5. MNENJA IN REKLAMACIJE

Za reklamiranje turističnega aranžmaja je v celoti odgovoren organizator potovanja in ne Kuponko.si, saj smo mi le posrednik pri nakupu turističnega aranžmaja. V primeru nezadovoljstva moraš na licu mesta kontaktirati predstavnika turistične agencije Oasis ali ETI potovanja, ki bo težavo poskusil rešiti. Kasnejših reklamacij na žalost ne bo moč upoštevati, saj je potrebno organizatorju dati priložnost, da težavo odpravi.

Zelo pa nas zanimajo tudi tvoji vtisi in čudoviti trenutki, ki si jih doživel na počitnicah, zato nam jih obvezno sporoči na [email protected] :)

6. DODATNE INFORMACIJE

Za vsa dodatna vprašanja, dileme, mogoče kakšen nasvet glede najprimernejše destinacije - ne odlašaj in se obrni na naš rezervacijski center. Pokliči nas na telefonsko številko 070 477 277 ali nam piši na [email protected].
Zate smo dosegljivi ob delavnikih med 8. in 17. uro.

7. SPLOŠNI POGOJI

Za vse ostale podrobnosti si poglej Splošne pogoje turistične agencije Kuponko.si in turistične agencije ETI Potovanja ter splošne pogoje turistične agencije Kuponko.si in turistične agencije Oasis Tours.

Zadnja objava pogojev: November 2020

Dodajam kupon v košarico ...