V dilemi? Imamo odgovor na vse!

Počitnice z letalom

Vsi turistični aranžmaji s kombinacijo letalskega prevoza in namestitve so ti na voljo v posebnem zavihku Počitnice z letalom na našem spletnem portalu. Na voljo so destinacije Egipt, Tunizija, Grčija oz. grški otroki, Turčija in Dubaj. Kuponko.si je le posrednik pri prodaji turističnih aranžmajev, organizator je zapisan v pogojih koriščenja na vsaki ponudbi.

Na kuponko.si nudimo garancijo najnižje cene, saj pri nas ni potrebno plačilo prijavnine oziroma stroška obdelave turističnega aranžmaja, ker nakup in rezervacijo preprosto opraviš sam preko spleta. To je največja konkurenčna prednosti naše turistične agencije pred ostalimi. Poleg tega po nakupu povrnemo določen odstotek celotnega zneska nazaj v kDenarnico, vrnjeni znesek lahko uporabiš pri naslednjih nakupih na kuponko.si.

1. Preračunaj ceno in kupi kupon

Namestitev ima lahko na voljo več različnih sob z minimalno in maksimalno kapaciteto sobe, tako da prvo izberi pravo ponudbo oziroma sobo glede na število potnikov. Pri vsaki ponudbi lahko klikneš gumb Preračunaj in kupi, da prejmeš končno vrednost turističnega aranžmaja glede na število potnikov. Na 1. koraku izbereš število odraslih in otrok, pazi da vneseš starost otroka v času potovanja, morebitne dodatne možnosti in datum odhoda ter s klikom na preračunaj ceno dobiš končno ceno.

Celotno vrednost turističnega aranžmaja lahko plačaš na 3. koraku z naslednjimi plačilnimi sredstvi: plačilni nalog UPN, VALÚ, plačilna kartica Mastercard, Visa, Activa, Diners in Maestro.

2. Rezervacija

Rezervacijo termina opraviš kar v nakupnem procesu, na 2. koraku vneseš podatke naročnika in vseh potnikov. Podatke vpisuj zelo previdno in natančno, morajo se skladati z zapisom v vašem potnem listu oziroma osebnem dokumentu, s katerim boste potovali. Potrebovali bomo imena in priimke, rojstne datume, naslov naročnika in kontaktno telefonsko številko. Po izbiri načina plačila zaključiš tako nakup kot tudi rezervacijo.

Na tvoj email naslov ti bomo prvo poslali kupone z vsebino ponudbe in pogoji koriščenja, nato pa še sporočilo s potrjeno rezervacijo. Tukaj podrobno preglej vse podatke in nam v primeru morebitne nepravilnosti piši na [email protected]. Zadnji korak je prejem potovalnih dokumentov z vsemi potrebnimi informacijami o potovanju, kar prejmeš do 7 dni pred odhodom.

3. Zavarovanje

Priporočamo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi in nezgodno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini.

Riziko odpovedi sklenete za primer, da se zaradi določenih nepredvidljivih okoliščin kot so bolezen, nesreča ali smrt, potovanja ne bi mogli udeležiti. Riziko odpovedi je potrebno skleniti v roku 72 ur od nakupa oziroma rezervacije potovanja najmanj 15 dni pred odhodom. Priporočamo Coris.si, kjer lahko sklenete zavarovanje preko spleta. Za več informacij preberite njihove splošne pogoje.

Nezgodno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini zagotavlja hitro zdravniško pomoč in plačilo nujnih stroškov zdravljenja, tudi v primeru bolezni COVID-19. Za sklenitev zdravstvenega zavarovanja priporočamo 2 možnosti: Coris.si ali Wizz.si, kjer lahko vse uredite preko spleta. Za več informacij preberite splošne pogoje Coris ali splošne pogoje Wizz.

4. Odpoved potovanja

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 30. dneva pred nastopom potovanja 30 % cene aranžmaja, od 29. do 22. dneva pred nastopom potovanja 50 % cene aranžmaja, od 21. do 15. dneva pred nastopom potovanja 60 % cene aranžmaja, od 14. do 8. dneva pred nastopom potovanja 90 % cene aranžmaja, od 7. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja.

V primeru sklenjenega zavarovanja povračilo vplačanega zneska urejaš direktno z zavarovalnico.

5. Splošni pogoji

Z nakupom ponudb počitnic z letalom se strinjaš s splošnimi pogoji organizatorja potovanja, ki so priloženi v pogojih koriščenja vsake ponudbe in si jih skrbno preberi. Organizatorji si pridružujejo pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila.

6. Pohvale in reklamacije

Za reklamiranje turističnega aranžmaja je v celoti odgovoren organizator potovanja in ne kuponko.si, saj smo mi le posrednik pri nakupu turističnega aranžmaja. V primeru nezadovoljstva moraš na licu mesta kontaktirati predstavnika turistične agencije, ki bo težavo poskusil rešiti. Kasnejših reklamacij na žalost ne bo moč upoštevati, saj je potrebno organizatorju dati priložnost, da težavo odpravi.

Zelo pa nas zanimajo tudi tvoji vtisi in čudoviti trenutki, ki si jih doživel na počitnicah, zato nam jih obvezno sporoči na [email protected] :)

7. Dodatne informacije

Za vsa dodatna vprašanja, dileme, mogoče kakšen nasvet glede najprimernejše destinacije, ne odlašaj in se obrni na naš rezervacijski center. Pokliči nas na telefonsko številko 01 232 55 05 ali nam piši na [email protected]. Zate smo dosegljivi ob delavnikih med 8. in 17. uro.

Zadnja objava pogojev: Marec 2022

Dodajam kupon v košarico ...