V dilemi? Imamo odgovor na vse!

Nakup kupona

1. Nakup preko spleta

S klikom na KUPI KUPON izbrane storitve ali izdelka začneš proces nakupa.

1.1. Na prvem koraku nakupa izbereš število kuponov

1.2. Na drugem koraku nakupa izbereš nosilce kuponov in se odločiš ali bo kupon darilni.

Če kupuješ izdelek vpišeš še podatke o dostavi.

Če kupuješ izlet s prijavnino, ki ima različno vrednost glede na starost, vpišeš starost.

1.3. Na tretjem koraku nakupa izbereš način plačila:

 • Plačilna kartica (Mastercard, Maestro, Visa, Diners, Activa)
  Na Kuponko.si lahko plačuješ s plačilno kartico Maestro in kreditnimi karticami Mastercard, Visa, Visa Electron, Activa in Diners. Pri izbiri plačila s plačilno/kreditno kartico te preusmerimo na plačilni sistem Activa, kjer vneseš številko kartice, varnostno šifro in veljavnost kartice.

  POZOR: Pri plačevanju s plačilno kartico Maestro je obvezna aktivacija kartice pri vašem ponudniku bančnih storitev.

 • VALÚ
  Pri plačilu z VALÚ te preusmerimo na spletno mesto VALÚ. Tam vneseš zahtevane podatke, potrdiš plačilo in zaključiš nakup. Več informacij najdeš na spletni strani VALÚ.

 • kDenarnica
  Plačevanje s kDenarnico je najhitrejši in najbolj preprost način plačila na Kuponko.si. Pri izbiri načina plačila so ti prikazana sredstva, ki so ti na voljo v tvoji kDenarnici.

 • Plačilni nalog UPN
  Pri izbiri plačilnega sredstva UPN je tvoj nakup zaključen z dnem plačila plačilnega naloga. Plačilni nalog (položnico) prejmeš na svoj elektronski naslov, najdeš pa ga tudi v tvojem profilu pod zavihkom »Moja naročila in kuponi-Neplačani kuponi.« Čas za plačilo je en delovni dan po koncu objave ponudbe na kuponko.si. Nalog lahko plačate na banki, pošti ali prodajnem mestu, ki omogoča plačevanje plačilnih nalogov. O uspelem plačilu te obvestimo po elektronski pošti.

1.4 Naročilo končano.

S potrditvijo načina plačila je naročilo končano.

2. Nakup na prodajnem mestu

Pri ponudbi, ki te zanima, izberi eno izmed možnosti, nato pa klikni »Nakup na prodajnem mestu.« Izpiše se ti koda s katero lahko kupiš kupon na enem izmed naših prodajnih mest: poslovalnice Pošte Slovenije, bencinski servisi Petrol in OMV z Multi točko, Trafike 3DVA ter T točke. Na prodajnem mestu sporočiš kodo ponudbe, plačaš z enim izmed plačilnih sredstev, ki jih podpira prodajno mesto, nato pa ti osebje takoj natisne kupon. Z eno kodo lahko kupiš več kuponov iste ponudbe. Opomba: Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50 € na nakup za vrednost nakupa do 50 €, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Preberi več

3. Aktivacija in koriščenje kupona

3.1 Aktivacija kupona preko spleta

Kuponi so aktivni takoj, ko je plačilo zabeleženo. V primeru plačila preko plačilne kartice (Mastercard, Maestro, Visa, Diners, Activa), VALÚ ali kDenarnice, je transakcija takojšnja in kupon se takoj aktivira. V kolikor preko UPN naloga kupon plačate na delovni dan do 12. ure prejmeš aktiven kupon med 15. in 16. uro istega dne, za plačila izvedena na delovni dan med 12. in 15. uro, aktiven kupon prejmeš naslednji delovni dan do 9. ure, za plačila izvedena na delovni dan po 15. uri, aktiven kupon prejmeš naslednji delovni dan med 15. in 16. uro.

Ko je kupon aktiviran, ga najdeš med »Moja naročila in kuponi-Veljavni kuponi,« kjer si ga lahko natisneš ali pošlješ preko e-maila.

3.2 Aktivacija na prodajnem mestu

V primeru nakupa kuponov preko prodajnih mest, kupon prejmeš v fizični obliki in je aktiven takoj.

3.3 Koriščenje kupona

Kupon lahko koristiš takoj, ko je aktiviran. Na natisnjenem kuponu imaš na voljo vse potrebne informacije: unovčljivost, kontakti, morebitni posebni pogoji koriščenja. Ob nakupu kupona vedno preveri, ali je pred koriščenjem potrebna predhodna rezervacija ali naročilo. Šifra kupona na aktiviranem kuponu je dokaz, da je bil kupon naročen in plačan. Ponudnik storitve namreč s strani Kuponko.si prejme elektronski seznam šifer plačanih kuponov, ki je viden preko aplikacije in s pomočjo katerega vodi evidenco unovčenih ter neunovčenih kuponov.

4. Nakup izdelka

V primeru nakupa izdelka preko spleta je potrebno med postopkom naročila v 3. koraku vnesti podatke za dostavo (ime, priimek, naslov in kontaktno številko) ter morebitne izbrane lastnosti izdelka. Ponudnik prejme tvoje podatke ob aktivaciji kupona. Rok dostave je zapisan v pogojih koriščenja ponudbe in na 3. koraku nakupnega procesa.

V primeru nakupa kupona na naših prodajnih mestih je potrebno ponudniku zaradi dostave sporočiti šifro kupona in kontaktne podatke: ime, priimek, naslov in kontaktno številko na elektronski naslov oz. telefonsko številko ponudnika, ki je navedena na kuponu.

Informacija o poštnini je navedena v pogojih koriščenja kupona.

Vračilo blaga: v skladu s sedmim odstavkom 43.d člena potrošnik v zvezi z odstopom od pogodbe krije stroške vračila blaga (poštnino), razen če je vnaprej dogovorjeno drugače.

5. Darilni kupon

Preko spletnega portala ti nudimo možnost nakupa darilnega kupona, kjer skrijemo ceno in popust. Darilni kupon je primeren za vse priložnosti. Na 2. koraku nakupa klikni »Kupon bom podaril« in vnesi ime osebe, kateri kupon podarjaš.

Dodajam kupon v košarico ...