V dilemi? Imamo odgovor na vse!

Varnost

Vsa uporabnikova naročila in kuponi so v elektronski obliki shranjeni na strežniku spletišča Kuponko.si in uporabniku dostopni v njegovem uporabniškem profilu. Uporabnik spletišča Kuponko.si jamči za resničnost in pravilnost podatkov, zato so namerne zlorabe in naročila artikla za tretje osebe brez njihovega soglasja kazniva.

Spletišče Kuponko.si za potrebe kartičnega poslovanja uporabljajo 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku spletišča Kuponko.si.

Kreditne kartice

Kuponko.si uporablja WSPay za spletno plačevanje.

WSPay je varen sistem spletnega plačevanja, plačila se izvajajo v realnem času s kreditnim in debetnim karticam ter drugimi plačilnimi metodami. WSPay kupcu in trgovcu zagotavlja varen vpis in prenos vnesenih podatkov o kartici, kar potrjuje PCI DSS certifikat, ki ga ima WSPay. WSPay uporablja 256-bitni šifrirni SSL certifikat in kriptografski protokol TLS 1.2 kot najvišjo stopnjo varovanja podatkov pri vpisu in prenosu podatkov.

Kuponko.si lahko prekliče naročilo plačila s kreditno kartico, če sumi, da jo uporablja mladoletnik brez soglasja staršev ali skrbnikov. Če Kuponko.si v času nakupa ni uspel preveriti identitete uporabnika in je oseba bila mladoletna, družba za posledice tega ne odgovarja. Za ravnanje s plačilno kartico je odgovoren imetnik kartice.

Plačilna kartica Maestro

Pri plačilu s kartico Meastro je to potrebno registrirati za plačevanje preko spleta. Registracijo lahko opraviš pri banki, ki je izdala kartico.

Izjava o varstvu prenosa osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 2016/679 – Uredba in izvajanje Splošne uredbe o varstvu podatkov

WSPay kot izvajalec avtorizacije in plačil s kreditnimi karticami obravnava osebne podatke kot izvajalec obdelave in z njimi ravna skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 2016/679 in skladno s strogimi pravili Pravilnika PCI DSS L1 o varstvu vpisa in prenosa podatkov.

WSPay uporablja certifikat SSL z 256-bitno enkripcijo in kriptografski protokol TLS 1.2, ki je najvišja stopnja varstva pri vpisu in prenosu podatkov.

Osebni podatki, ki se uporabljajo za avtorizacijo in plačilo oziroma izpolnjevanje obveznosti po pogodbi ali na podlagi pogodbe, so zaupni.

Za izvedbo pogodbe (avtorizacije in plačila) so potrebni naslednji osebni podatki kupca:

  • ime in priimek
  • e-naslov
  • telefon
  • naslov
  • kraj
  • država
  • vrsta kartice
  • številka kartice
  • čas trajanja kartice
  • CVV koda

WSPay ne obdeluje in ne uporablja osebnih podatkov, razen za izvajanje pogodbe o avtorizaciji in plačilu.

WSPay jamči za izpolnjevanje vseh zahtev, opredeljenih z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov za obdelovalce osebnih podatkov, predvsem pa za izvajanje vseh potrebnih tehničnih, organizacijskih in varnostnih ukrepov, kar potrjuje s certifikatom PCI DSS L1.

VALÚ

Za nakup z VALÚ potrebujete pametni mobilni telefon, na katerega naložite aplikacijo VALÚ. Registrirajte se s svojo mobilno številko in e-naslovom. Po zaključeni registraciji pridobite osnovni profil. Za več možnosti uporabe si aktivirajte napredni profil. Uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije in A1 imate vključeno VALÚ Moneto (prej Moneta), s katero enostavno napolnite svoj račun VALÚ, strošek pa se obračuna kasneje na mesečnem računu za telekomunikacijske storitve. Nakup opravite tako, da pri načinu plačila izberete VALÚ ter sledite navodilom na zaslonu. Postopek plačila z VALÚ je razložen na spletni strani: Kako plačujem z Valu

Dodajam kupon v košarico ...