V dilemi? Imamo odgovor na vse!

Registracija

1. Kaj je Kuponko.si?

Kuponko.si je spletni portal, kjer ti vsak dan ponujamo sveže ponudbe, znižane od 50% do kar 98%.

2. Registracija

Zaradi zagotavljanja varnosti in boljšega prikaza tebi zanimivih ponudb, se je pred nakupom kupona potrebno registrirati z e-mailom in geslom. To lahko storiš tako, da klikneš na »Prijava« v zgornjem desnem kotu na strani, odpre se ti novo okno, kjer klikneš na »Nisem še registriran.« Vpišeš svoje ime, priimek, e-mail naslov in geslo. Po potrditvi ti na vpisan e-mail naslov pošljemo potrditveno sporočilo z geslom, ki ga vpišeš na spletni stran. S tem preprečimo zlorabe e-mail naslovov.

3. Uporabniški profil

3.1 MOJ PROFIL

Tu so shranjeni tvoji osnovni podatki, ime in priimek, datum rojstva in telefonska številka. Na tej strani lahko urejaš obstoječe naslove za dostavo.

3.2 NASTAVITVE OBVEŠČANJA

Ker vemo, da znajo obvestila biti nadležna, omogočamo prilagoditev sporočanja. Označiš lahko, katere vsebine te zanimajo in kako pogosto naj priletijo v tvoj e-nabiralnik.

3.3 MOJA NAROČILA in KUPONI

V Mojih naročilih imaš vedno pregled nad vsemi odprtimi, aktualnimi in preteklimi naročili. Tako ti nič ne more uiti.

3.4 DARILNA KARTICA

Tukaj lahko aktiviraš tvojo darilno kartico, enostavno vpišeš kodo in v roku 1 delovnega dne bomo vrednost naložili na tvojo kDenarnico. Znesek lahko nato poljubno koristiš pri nakupu katerihkoli super ponudb na kuponko.si, rok veljavnosti je 1 leto od nakupa in bo zapisan pod zavihkom Moja kDenarnica.

Preberi več

3.5 ARHIV KUPONOV

V arhivu najdeš vse koriščene in pretečene kupone.

3.6 SPREMENI GESLO

Tukaj si lahko spremeniš tvoje geslo za prijavo v Kuponko profil. Enostavno spodaj vpiši tvoje staro geslo, dodaj novo geslo, ga ponovi in klikni »Shrani novo geslo.«

4. Moja kDenarnica

Gre za virtualno denarnico, ki jo uporabljaš ekskluzivno za nakupovanje na kuponko.si in velja za najhitrejše, najpreprostejše ter najvarnejše plačilno sredstvo. V kDenarnico lahko naložiš poljuben znesek, ki ga kasneje koristiš za nakupovanje katerekoli naše ponudbe kot običajno plačilno sredstvo, kupon je aktiven TAKOJ! Plačevanje je brez provizij in denar nikoli ne zapade.

V kolikor želiš naložiti denar v kDenarnico to urediš v svojem profilu v zavihku »Moja kDenarnica-Naloži denar.« Aktivacija se izvede, ko prejmemo, pod pravilno navedeno referenco, nakazilo na transakcijski račun. V roku 24 ur oziroma naslednji delovni dan po izvedenem plačilu je denar naložen v tvojo kDenarnico.

5. Moj Denar nazaj - Vračilo denarja pri vsakem nakupu

Pri vsakem nakupu na kuponko.si ti povrnemo 0,5 % celotnega zneska na kDenarnico. Znesek je aktiviran 15. dan od datuma pridobitve. Znesek lahko izkoristiš v roku 3 mesecev od datuma aktivacije, po tem znesek ni več možno koristiti. Vrnjeni znesek lahko uporabiš pri naslednjih nakupih na kuponko.si in ga ni možno vrniti na tvoj transakcijski račun.

Dodajam kupon v košarico ...