V dilemi? Imamo odgovor na vse!

12-dnevno križarjenje 30.4. s Costa Fortuna Španija-Maroko-Gibraltar-Francija!

Prvič na Kuponko.si

Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do Alicante, Malage, Cadiza, Maroka, Gibraltarja, Barcelone in Marseille-a. V ceno vključen razširjeni polni penzion, napitnine in 3 peš vodeni izleti!
od 1120,00 €
Vrnemo ti: 5,60 €
HUDA CENA
Kupi kupon
Ponudba vsebuje
  • 12-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo Costa Fortuna Savona-Alicante-Malaga-Cadiz-Tangier-Casablanca-Gibraltar-Barcelona-Marseille-Savona za 1 osebo
  • termin 30.4.-11.5.2025
  • 11x nočitev z razširjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja)
  • voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi
  • namestitev v notranji kabini (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe)
  • pristaniške pristojbine v višini 220 €
  • napitnine
  • zabavne večerni program, predstave in animacija v organizaciji ladjarja Costa
  • uporaba bazenov, savne, masažnih kadi in fitnes centra ter športnih aktivnosti
  • slovenski predstavnik in organizacija ter izpeljava potovanja
  • brezplačna peš vodeni ogledi Malage, Gibraltarja in Marseilla (doplačilo na licu mesta strošek shuttle busa za prevoz do centra mesta)

Pogoji koriščenja

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • MOŽNA DOPLAČILA OB REZERVACIJI: od 790 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; od 350 € za otroka od 14.-17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; od 290 za otroka do 13,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini;
  • 253 €/odraslo osebo za brezalkoholni paket pijač MY SOFT DRINKS; 165 €/otroka do 17,99. leta za brezalkoholni paket pijač MY SOFT DRINKS; 385 €/odraslo osebo za paket prijač MY DRINKS (obširna izbira alkoholnih (točeno pivo, vino, koktejli, žgana pijača) in brezalkoholnih pijač na kozarec); 506 €/odraslo osebo za paket pijač MY DRINKS PLUS (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 9 € na pijačo v kozarcih); 170 €/osebo nad 18 let za povratni transfer LJ - Savona -LJ; 120 €/otroka do 17,99. leta za povratni transfer LJ – Savona – LJ
  • Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).
  • MOŽNA DOPLAČILA NA LADJI: fakultativni izleti (shore excursions); osebna poraba na ladji
  • NA POVPRAŠEVANJE: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 180. dneva pred nastopom potovanja 100 €/osebo, od 179. do 120. dneva pred nastopom potovanja 25 % cene aranžmaja, od 119. do 90. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 55 % cene aranžmaja, od 59. do 30. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 29. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].  
  • Za potovanje je potreben potni list z veljavnostjo najmanj 90 dni od vstopa v državo oziroma za celoten čas potovanja.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Pozejdon.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja.
  • Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Koledar unovčljivosti

Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo
SONČNA ANDALUZIJA, MAROKO IN GIBRALTAR
30.4.2025: SAVONA, ITALIJA
Prihod v Savono in vkrcanje na ladjo Costa Fortuna. Predvidevn odhod ladje ob 16:30 uri.

1.5.2025: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji Costa Fortuna ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

2.5.2025: ALICANTE, ŠPANIJA
Mesto Alicante je znano tudi kot "biser Mediterana", saj je s svojim ugodnim podnebjem in prekrasnimi plažami dobil priznanje Modra zastava Evropske unije za najlepše in najbolj ekološko urejen kraj. Alicante je manjše mesto z bogatim kulturnim življenjem, z uspešnim gospodarstvom ter številnimi lokalnimi festivali. Mesto je središče priznane obale Costa Blance. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 16:00 uri.

3.5.2025: MALAGA, ŠPANIJA
Malaga je moderno mesto in največje letoviško središče znamenite Costa del Sol ter rojstno mesto slikarja Picassa. Bogata zgodovina se odraža v prelepi arhitekturi in številnih znamenitostih, kot so utrdba Alcazaba, katedrala, rimsko gledališče, Plaza de Toros in muzeji, med katerimi je zadnja leta najbolj obiskan prav Picassov muzej. Svoje čute boste razvajali v ozkih uličicah polnih trgovinic, lokalov, majhnih muzejev tradicionalnih obrti ter najmanjši tovarni čokolade na svetu. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

4.5.2025: CADIZ, ŠPANIJA
Cadiz je najstarejše stalno naselje na Iberskem polotoku in verjetno tudi v celotni jugozahodni Evropi. Vse od vzpona španskih Burbonov v 18. stoletju je Cadiz glavno pristanišče španske mornarice. Mesto si lahko ogledate peš, kjer boste naleteli na veliko zanmenitosti, restavracij in barov. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

5.5.2025: TANGIER, MAROKO
Tangier je maroško pristanišče ob Gibraltarski ožini. V njegovi pobeljeni medini na pobočju se nahaja Dar el Makhzen, sultanova palača, ki je danes muzej maroških artefaktov. V mestu si lahko ogledate lokalne tržnice Grand Socco, Petit Socco in Old Medina ter se sprehodite do Bab Al Fahsa in vrta Mendoubia na ulici rue D’Italie. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

6.5.2025: CASABLANCA (MARRAKECH), MAROKO
"Belo mesto" je največje pristanišče Magreba, poznano po celem svetu po filmu Casablanca. Bolj atraktivno mesto je Marakeš, kjer lahko uživate v opazovanju akrobatov in krotilcev kač ter poslušanju pripovedovalcev pravljic,… na malih stojnicah lahko okušate slastne lokalne kulinarične specialitete in uživate v soku sveže stisnjenih sočnih pomaranč. V Medini, starem delu mesta, boste vstopili v svet 1001 noči in na številnih stojnicah barantali s tamkajšnjimi trgovci. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 20:00 uri.

7.5.2025: GIBRALTAR, VELIKA BRITANIJA
Gibraltar se nahaja na južni konici Iberskega polotoka. Zgodovinsko velja za najjužnejšo točko Evrope in je tudi strateško postavljen na zahodnem koncu Sredozemlja, kjer tvori enega od starodavnih Herkulovih stebrov. Večina gibraltarskih trgovin se nahaja na glavni ulici in v okolici. Ta živahna ulica poteka po vsej dolžini mesta, od trga Casemates do Southport Gatesa. Južneje, kjer se območje za pešce konča, najdete sodišče, znotraj katerega sta se marca 1969 poročila John Lennon in Yoko Ono. V bližini se nahaja tudi Kraljeva kapela, zraven pa je guvernerjeva rezidenca, kjer si lahko ogledate tradicionalno menjavo straže. Druge stranske ulice, kot sta Irish Town in Engineer Lane, so zelo nenavadne za sprehod in imajo številne majhne trgovine, ki se nahajajo znotraj slikovitih starih stavb. Za miren popoldnaski sprehod lahko biščete tudi vrt Alameda. Predviden prihod je ob 13:00 uri, odhod pa ob 20:00 uri.

8.5.2025: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji Costa Fortuna ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

9.5.2025: BARCELONA, ŠPANIJA
Glavno mesto Katalonije na vzhodni obali Španije obiskovalcem ponuja bogato kombinacijo kulture, umetnosti in zgodovine. Je mesto nasprotij, kjer se gotska arhitketura prepleta z najmodrenejšimi stavbami. Mesto je vedno zanimivo, pa četudi spijete samo kavico na znameniti ulici “La Rambla” v srcu Barcelone. Poznana ulica je polna življenja, kjer lahko najdete vse, od spominkov, barov, restavracij, tipičnih Tapasov do španske umetnosti. Ob obali je na voljo mnogo restavracij, trgovin ter znani akvarij. Prevzela vas bo “Sagrada Familia”, ki jo gradijo že desetletja in še ni dokončana ter prikazuje vrh arhitekturne umetnosti znanega arhitekta Antoni Gaudí-ja.  Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

10.5.2025: MARSEILLE, FRANCIJA
Marseille je glavno mesto in občina jugovzhodne francoske regije Provanse. Vsakdo, ki je že kdaj obiskal Marseille si ga je zapomnil po zanimivi zgodbi otoka Château d'If (grof Monte Cristo) in katedrali Notre-Dame de la Garde, ki se nahaja na hribu nad mestom. Katedrala je razdeljena na dva dela in je zgrajena na mestu, kjer je stala antična kapelica. Vsekakor vam svetujemo, da se z ladjico zapeljete do otoka Château d'If, ter sprehodite po ulicah tega sredozemskega mesta, kjer se stikajo različne kulture, vere in pogledi na svet. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 17:00 uri.

11.5.2025: SAVONA, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Savono je ob 8:00 uri.


COSTA FORTUNA
Imenuje se Costa Fortuna, ker če ste tukaj na krovu, se vam sreča nasmehne. Vse na krovu je poklon velikim čezatlantskim ladjam iz preteklosti. Okraski so navdihnili burna dvajseta, eleganca je v vsaki najmanjši podrobnosti, na voljo pa so celo pristne reprodukcije vintage reklamnih plakatov. Večerja vas čaka v gurmanskih restavracijah z meniji okusne kuhinje vsak večer. Vaše križarjenje med gledališčem, salonskim barom, bazeni, masažnimi kadmi, igralnico in igralnico ne bo imelo meja.

NOTRANJA KABINA
Notranje kabine so na voljo po najugodnejših cenah. Čeprav kabine nimajo naravne svetlobe, so svetle in dajejo občutek prostornosti. Velikost kabin je cca. 13 - 15 m2.


FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 40 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].
Potrebna je rezervacija
Pameten nakup
Družinam prijazno
Podjetje s tradicijo

Podrobnosti o ponudniku

Savona, Italija

/ /
/ Savona
Italija

Najbolj prodajano v Top ponudbe
NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!
Zabaviščni park Gardaland: vstopnica
HUDA CENA
3
HIT ponudba
  • Gardaland,Italija
  • Gardaland
  • Oseb: 1
od 44,00 €
Garantirano najnižja cena!
POLETNI ODDIH!
Hotel Bioterme, Mala Nedelja oddih s polpenzionom
HUDA CENA
  • Mala Nedelja, Slovenija
  • Hotel Bioterme**** ali glamping naselje
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 3
438,00 €
Garantirano najnižja cena!
zdravilna termalna voda!
Aquae Vivae, vodni park: celodnevna kopalna karta
HUDA CENA
2
  • Krapinske Toplice, Hrvaška
  • Vodni park Aquae Vivae
  • Oseb: 1
od 9,40 €
Garantirano najnižja cena!
Hoteli Lifeclass portorož 4*: poletni val
HUDA CENA
3
HIT ponudba
  • Portorož, Slovenija
  • LifeClass Hoteli ****
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 3
od 450,00 €
Garantirano najnižja cena!
Unovčljivost do 24.12.2024!
Grand hotel Donat Superior, Rogaška Slatina: oddih za 2
HUDA CENA
3
  • Rogaška Slatina, Slovenija
  • Grand hotel Donat Superior****
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
od 296,00 €
Garantirano najnižja cena!
otrok do 14. leta gratis!
Hotel Park Lovran, wellness oddih s polpenzionom
HUDA CENA
6
  • Lovran, Hrvaška
  • Hotel Park****
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 1
od 142,00 €
Garantirano najnižja cena!
Turistično naselje Medveja 3*: mobilna hiška
HUDA CENA
  • Medveja, Hrvaška
  • Campsite & Holiday Resort Medveja ***
  • Oseb: 4
  • Nočitev: 2
169,00 €
Garantirano najnižja cena!
Villas Arausana & Antonina 4*, morski oddih
HUDA CENA
  • Vodice, Hrvaška
  • Villas Arausana & Antonina****
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
299,00 €
Garantirano najnižja cena!
Dodajam kupon v košarico ...