V dilemi? Imamo odgovor na vse!

10-dnevno križarjenje z MSC Fantasia Italija-Grčija-Turčija z odhodom 2.10.2025!

Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do grškega Katakalona, Aten in Krfa, turškega Kusadasija in Istanbula ter italjanskega Barija. V ceno vključene napitnine in brezplačen ogled Krfa in Barija!
od 1450,00 €
Vrnemo ti: 7,25 €
HUDA CENA
Kupi kupon
Ponudba vsebuje
  • 10-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC Fantasia Trst-Katakolon-Atene-Kusadasi-Istanbul-Krf-Bari-Trst za 1 osebo
  • termin 2.-11.10.2025
  • 9x nočitev z dopolnjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerja, polnočni prigrizek)
  • voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi
  • namestitev v zunanji kabini z balkonom Fantastica BL1 - palube 8-9 (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe)
  • pristaniške pristojbine v vrednosti 200 €
  • napitnine
  • zabavne večerni program, predstave in animacija v organizaciji ladjarja MSC
  • uporaba bazenov, masažnih kadi in fitnes centra ter športne aktivnosti
  • slovenski predstavnik in organizacija ter izpeljava potovanja 
  • brezplačna peš vodena ogleda Krfa in Barija

Pogoji koriščenja

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • MOŽNA DOPLAČILA OB REZERVACIJI: 890 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; 350 € za otroka od 12. do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 290 € za otroka do 11,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 200 € za otroka do 1,99. leta v postelji s starši; 351 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY (neomejeno število izbranih pijač: brezalkoholne pijače, piva, vina, žgane pijače, koktejli, topli napitki); 486 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY PLUS (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 8 € na pijačo); 666 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač PREMIUM EXTRA (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 13 € na pijačo); 216 €/odraslo osebo za paket brezalkoholnih pijač; 153 €/otroka od 3. do 17,99. leta za paket brezalkoholnih pijač; 50 €/osebo nad 18 let za povratni transfer LJ – Trst – LJ; 30 €/otroka do 17,99 let za povratni transfer LJ – Trst – LJ
  • Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).
  • MOŽNA DOPLAČILA NA LADJI: fakultativni izleti (shore excursions); osebna poraba na ladji
  • NA POVPRAŠEVANJE: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 180. dneva pred nastopom potovanja 100 €/osebo, od 179. do 120. dneva pred nastopom potovanja 25 % cene aranžmaja, od 119. do 90. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 55 % cene aranžmaja, od 59. do 30. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 29. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].  
  • Za potovanje je potreben potni list z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Pozejdon.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja.
  • Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.
Plačilo na obroke

Koledar unovčljivosti

Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo
OD JADRANA DO SIJAJA OTOMANSKEGA CESARSTVA
2.10.2025: TRST, ITALIJA
Prihod v Trst in vkrcanje na ladjo MSC Fantasia. Predviden odhod ob 19:00 uri.

3.10.2025: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji MSC Fantasia ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

4.10.2025: KATAKOLON, GRČIJA
Katakolon je majhno pristanišče, ustanovljeno v prvi polovici 19. stoletja. Tesno je povezan z legendarno Olimpijo v neposredni bližini. Olimpija ja bila grški polis. Po kraju se imenujejo grške in moderne olimpijske igre, saj so se v njej na štiri leta odvijale olimpijske igre v čast boga Zevsa. Še vedno je ohranjen stadion, ki je sprejel okoli 45.000 ljudi. Na arheološkem območju je moč opazovati številne izkopanine nekoč pomembnega naselja: gimnazija, terme, hipodrom, številni templji... V neposredni bližini je arheološki muzej, poln nenavadnih odkritij starodavne Olimpije. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 15:00 uri.

5.10.2025: ATENE, GRČIJA
Mesto, ki je doživelo največjo slavo in največji propad v zgodovini, mesto, ki je poimenovano po boginji modrosti Ateni, se danes postavlja kot osnova zahodne civilizacije. Akropola (zgornji del mesta) je po nekaterih razlog zakaj današnje Atene še dandanes obstajajo in zakaj po dolgih stoletjih propadanja in pozabe mesto sveti v polnem sijaju. Očarali vas bodo miti in legende grške mitologije, veličastna mesta arhitektura, grška gostoljubnost in morda kozarček "uoza". Predviden prihod je ob 13:00 uri, odhod pa ob 20:00 uri.

6.10.2025: KUSADASI, TURČIJA
Kusadasi leži slabih 30 km oddaljen od antičnega Efeza. Mesto je bilo poseljeno že 1000 let pr.n.št. Potem pa so ga prevzele številne druge civilizacije: Jonci oz. Grki, Rimljani, država Aleksandra Velikega ter Otomani. Vsi pa so v mestu pustili svoj pečat. V Rimskih časih naj bi imelo mesto okoli 50.000 prebivalcev. Med največje znamenitosti Efeza sodi Celsusova knjižnica, ki je tretja najstarejša na svetu in hkrati najstarejša ohranjena. Restavriran je tudi Hadrijanov tempelj. še bolj znan kot Hadrijanov, je Artemidin tempelj, ki velja eno sedmih čudes antičnega sveta. Žal je tako kot vsa ostala čudesa, z izjemo Egipčanskih piramid, porušena. Potem je tu velik osrednji trg oz. agora. Največji objekt v mestu pa je gledališče, ki je nekoč lahko sprejel kar 25.000 ljudi. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 15:00 uri.

7.10.2025: ISTANBUL, TURČIJA
Mesto je bilo ustanovljeno okoli leta 660 pred našim štetjem, ko ga je ustanovil grški osvajalec Bizac iz Megare kot Bizanc. Leta 330, ko ga je cesar Konstantin Veliki razglasil za glavno mesto vzhodnega dela Rimskega imperija, je postal Konstantinopel, za mestno središče pa so uporabljali ime Stamboul. Domačini so tako mesto od 15. stoletja klicali Istambol, kar pomeni mesto Islama. Carigrad pa je staro slovansko ime, ki so ga poznali in uporabljali skoraj vsi slovanski jeziki. Verjetno ga ni Slovenca, ki se mesta ne spomni po finalni tekmi evropskega košarkarskega prvenstva. Ljubitelji telenovel in filmov pa ga poznate po uspešnicah kot so Moja boš, Istanbulska nevesta, Inferno, Solze v raju... Dvodnevni postanek bo odlična priložnost za raziskovanje kulturnih znamenitosti mesta in barantanje na slovitem velikem bazarju z več kot 4.000 trgovinicami. Predviden prihod je ob 10:00 uri, odhod pa ob 23:00 uri.

8.10.2025: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji MSC Fantasia ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

9.10.2025: KRF, GRČIJA
Predviden prihod je ob 13:00 uri, odhod pa ob 21:00 uri.

10.10.2025: BARI, ITALIJA
Bari je drugo največje mesto v južni Italiji in pomembno pristaniško mesto v italijanski deželi Apulija. Je pomembno kmetijsko, industrijsko in predvsem trgovsko središče širšega zaledja. Njegova zgodovina je neločljivo povezana s pomorstvom. Že v času Rimljanov so preko pristanišča v Bariju prevažali vino in žito. Bizantinci so še povečali obseg trgovanja, medtem ko je v času Normanov dobil prekrasno arhitekturo. V tem času sta nastali tudi najpomembnejši sakralni stavbi: katedrala in cerkev sv. Miklavža, ki velja za mestnega zavetnika. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 14:00 uri.

11.11.2025: TRST, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Trst je ob 9:00 uri.


MSC FANTASIA
Pri oblikovanju ene najlepših ladij na svetu so se oblikovalci prepustili "fantaziji". Na ladji MSC Fantasia se boste lahko tudi vi prepustili mnogim užitkom. MSC Fantasia s svojo inovativnostjo predstavlja nove dimenzije križarjenja. V njenem srcu boste našli pravi kamniti trg skupaj z espresso barom, ki streže sveže pečeno pecivo in prave italijanske sladolede. Dizajnersko opremljeni lounge-bari prinašajo svetovljansko vzdušje na krovu. Osupljiv je Casino Monte Carlo, panoramsko gledališče Liquid Disco in futuristično Broadwaysko gledališče ponuja vrsto vrhunskih nastopov. Obstajajo številni športni objekti, ki ponujajo od tenisa, košarke, mini-golfa, steze za tek in telovadnice, do bazenskega kompleksa Aqua Park, navdušujočega simulatorja Formule 1 in 4D kina. Zaradi gurmanskih specialitet in zabave, vključno s piano barom, jazz barom in športnim barom z video igricami in projekcijami v živo, ki vam jih ponujajo na ladji MSC Fantasia vam nikoli ne bo dolgčas.

ZUNANJA KABINA Z BALKONOM
Kabine z zasebnim balkonom so površine od 17-23 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s kopalno kadjo ali tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Imajo možnost 2 pomožnih ležišč. Kabine z balkonom veljajo za najsvetlejše. So enkratna izbira za goste, ki zraven večjega prostora uživajo tudi v zasebnosti na prostem.

FANTASTICA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Fantastica ponujajo več dodatkov na križarjenju: prednost pri izbiri turnusa večerje, možnost izbire priviligiranega položaja kabine na višjih palubah in 24-urno sobno strežbo.

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 40 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].
Potrebna je rezervacija
Pameten nakup
Družinam prijazno
Podjetje s tradicijo

Podrobnosti o ponudniku

Trst, Italija

/ /
/ Trst
Italija

Najbolj prodajano v Top ponudbe
Hotel Nautica****, Novigrad: wellness oddih
HUDA CENA
3
  • Novigrad, Hrvaška
  • Marina & Hotel Nautica****
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2-5
od 333,00 €
Garantirano najnižja cena!
VKLJUČENO KONČNO ČIŠČENJE!
Kampi Novigrad, Umag, Poreč, Puntižela: mobilne hiške
HUDA CENA
4
Iskano
  • Istra, Hrvaška
  • Kampi Park Umag, Kastanija, Lanterna, Brioni Sunny Camping
  • Oseb: 6
  • Nočitev: 2-7
od 150,00 €
Garantirano najnižja cena!
Eco Resort kupon, Velika Planina, wellness oddih
HUDA CENA
2
  • Stahovica, Slovenija
  • Eco Resort pod Veliko planino
  • Oseb: 2-5
  • Nočitev: 1
od 99,00 €
Garantirano najnižja cena!
NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!
Zabaviščni park Gardaland: vstopnica
HUDA CENA
3
HIT ponudba
  • Gardaland,Italija
  • Gardaland
  • Oseb: 1
od 44,00 €
Garantirano najnižja cena!
Uvala Scott, Kraljevica: oddih s polpenzionom
HUDA CENA
4
  • Reka, Hrvaška
  • Uvala Scott
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
od 128,00 €
Garantirano najnižja cena!
vključen polpenzion!
Hotel Vesna***, Terme Topolšica: oddih s polpenzionom
HUDA CENA
Iskano
  • Topolšica, Slovenija
  • Hotel Vesna*** Terme Topolšica
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
219,00 €
Garantirano najnižja cena!
Tudi adrenalinski paketi!
Golte, Wellnes Hotel Montis, wellness oddih
HUDA CENA
4
  • Golte, Slovenija
  • Wellness Hotel Montis ****
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 1-2
od 85,00 €
Garantirano najnižja cena!
Bohinj Eco hotel****, Bohinjska Bistrica
HUDA CENA
2
Iskano
  • Bohinjska Bistrica, Slovenija
  • Bohinj Eco hotel**** superior
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2-3
od 380,00 €
Garantirano najnižja cena!
Dodajam kupon v košarico ...