V dilemi? Imamo odgovor na vse!

13-dnevno križarjenje 22.3. z MSC Opera Španija-Maroko-Italija-Grčija-Hrvaška!

Prvič na Kuponko.si

Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do Tenerifov, Casablance, Valencije, Palerma, Krfa, Barija, Zadra in Benetk. V ceno vključen razširjeni polni penzion, povraten letalski prevoz ter 2 vodena peš ogleda in izlet!
od 1440,00 €
Vrnemo ti: 7,20 €
HUDA CENA
Kupi kupon
Ponudba vsebuje
  • 13-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC Opera Tenerife-Casablanca-Valencija-Palermo-Krf-Bari-Zadar-Benetke za 1 osebo
  • termin 22.3.-3.4.2025
  • 12x nočitev z razširjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizke, polnočni bife in gala večerjo)
  • voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi
  • namestitev v notranji kabini Fantastica IM1 - palube 7-8 (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe)
  • pristaniške pristojbine
  • avtobusni prevoz iz Slovenije do letališča in od pristanišča do Slovenije 
  • letalski prevoz v ekonomskem razredu Benetke-Madrid-Tenerife 
  • 1 kos oddane prtljage do 23 kg in 1 kos ročne prtljage do 8 kg 
  • 1x nočitev v hotelu s 3*/4* z zajtrkom 
  • avtobusni prevoz letališče-hotel-pristanišče 
  • zabavne večerni program, predstave in animacija v organizaciji ladjarja MSC 
  • uporaba bazenov, masažnih kadi in fitnes centra ter športne aktivnosti 
  • slovenski/hrvaški predstavnik in organizacija ter izpeljava potovanja 
  • brezplačni ogled Tenerifov in peš vodeni ogled Palerma ter Zadra

Pogoji koriščenja

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • OBVEZNA DOPLAČILA OB REZERVACIJI: 132 €/osebo nad 12 let oziroma 66 €/otroka od 2-11,99. leta za napitnine (Hotel Service Charge – HSC)
  • MOŽNA DOPLAČILA OB REZERVACIJI: 1.390 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; 750 € za otroke do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; možno doplačilo za 1. in 2. osebo v primeru večposteljne kabine; 273 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY (neomejeno število izbranih pijač: brezalkoholne pijače, piva, vina, žgane pijače, koktejli, topli napitki); 378 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY PLUS; 518 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač PREMIUM (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 13 € na pijačo); 168 €/odraslo osebo za paket brezalkoholnih pijač; 119 €/otroka od 3. do 17,99. leta za paket brezalkoholnih pijač
  • Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).
  • MOŽNA DOPLAČILA NA LADJI: fakultativni izleti (shore excursions); osebna poraba na ladji
  • NA POVPRAŠEVANJE: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 180. dneva pred nastopom potovanja 100 €/osebo, od 179. do 120. dneva pred nastopom potovanja 25 % cene aranžmaja, od 119. do 90. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 55 % cene aranžmaja, od 59. do 30. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 29. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].  
  • Za potovanje je potreben oseben dokument z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Svet križarjenj.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja.
  • Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Koledar unovčljivosti

Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo
OD KANARSKIH OTOKOV DO ITALIJE
22.3.: SLOVENIJA – SANTA CRUZ DE TENERIFE, KANARSKI OTOKI, ŠPANIJA
V jutranjih urah avtobusni prevoz na letališče v Benetkah. Sledi prijava na let in let Benetke - Madrid, nato pa let do naše končne destinacije, čudovitega otoka Tenerife. Na letališču nas bo pričakal avtobus in nas odpeljal v hotel. Nočitev z zajtrkom. Odhod ob 10:50 uri, predviden prihod pa ob 16:55 uri.

23.3.: SANTA CRUZ DE TENERIFE, KANARSKI OTOKI, ŠPANIJA
Tenerife je španski otok v Atlantskem oceanu in velja za največjega med sedmimi Kanarskimi otoki. Na otoku se boste srečali z nasadi bananovcev, ribiškimi vasicami, evkaliptusovimi gozdovi, vulkanom Pico del Teide (v nacionalnem parku El Teide) od koder se vidi celotno kanarsko otočje in je najvišji vrh Španije, prav tako pa ne manjka botaničnih vrtov, skritih gorskih vasic do katerih se lahko pripeljete po panoramski, vijugasti cesti. Santa Cruz de Tenerife je glavno mesto otoka. Glavne znamenitosti mesta vključujejo Auditorio de Tenerife, Trg Plaza de España, mestna tržnica. Po zajtrku se bomo z avtobusom podali na slikovito vožnjo do narodnega parka Teide, ki nam bo postregla s spektakularnimi razgledi! Pot nas bo vodila v notranjost otoka, skozi bujno gozdnato območje imenovano La Esperanza, do naravne meje v narodni park Las Cañadas del Teide, ki jo tvori vulkanska kaldera. Park je od leta 2007 pod UNESCO-vo zaščito. Nadalje bomo lahko opazovali posušen tok lave in druge geološko zanimive dokaze izbruhov še vedno aktivnega vulkana. Tu se torej nahaja vulkanska gora Teide, ki je s 3.718 metri najvišji vrh v Španiji. Po postanku za fotografiranje se bomo odpeljali skozi narodni park do Roques de García, skupine skalnih formacij, ki jih je oblikovala erozija v kalderi Las Cañadas. Občudovali bomo neverjetno geološko formacijo, znano kot »Dedo de Dios«, kar v prevodu pomeni „Božji prst“. Tu bo na voljo nekaj časa za oglede in fotografiranje te veličastne pokrajine. Celotna pokrajina spominja na Mars in je zaradi podobnosti med okoljskimi in geološkimi razmerami idealen kraj za testiranje instrumentov, ki bodo potovali na ta planet. Po končanih ogledih nas bo avtobus odpeljal v pristanišče, kjer se bomo vkrcali na ladjo MSC Opera in pričeli s križarjenjem do Italije. Odhod ob 22.00 uri.

24.3.: DAN PLOVBE
Ladja bo ves dan plula proti naslednji destinaciji. Idealen dan za raziskovanje ter spoznavanje ladje in vse njene ponudbe.

25.3.: CASABLANCA, MAROKO
Casablanca je največje mesto v Maroku ter hkrati največje maroško pristanišče. Glavna znamenitost je mošeja Hassana II., ki je največja mošeja v severni Afriki in tretja največja mošeja na svetu. Casablanca leži v bližini glavnega mesta Maroka - Rabata ter Feza in Marakeša, zato je običajno možnost ogleda tudi teh mest. Casablanca je center industrije in najbolj razviti del Maroka. Po obisku mošeje in starega dela mesta s tržnico - medina, vam morda ostane čas za kopanje na eni izmed bližnjih plaž. Predviden prihod je ob 6:00 uri, odhod pa ob 22:00 uri.

26.3.: DAN PLOVBE
Ladja bo ves dan plula proti naslednji destinaciji. Idealen dan za raziskovanje ter spoznavanje ladje in vse njene ponudbe.

27.3.: VALENCIJA, ŠPANIJA
Valencia je očarljivo staro mesto, tretje največje v Španiji in velja za rojstno mesto paelle. Reka Turia je včasih tekla skozi center mesta, vendar so jo zaradi večkratnih poplav preusmerili in na njenem mestu uredili čudovit park. Lonja de Seda je trgovska stavba, kjer so včasih opravljali izmenjavo svile, danes pa je del UNESCO-ve kulturne dediščine. Je edinstven primerek poznogotskega stavbarstva v Evropi. Na glavni tržnici, zgrajeni v 20. stoletju, boste našli vse od svežih rib, mesa, do zelenjave in sadja. Torres de Serranos so razpoznavni znak Valencie in veljajo za največja gotska mestna vrata v Evropi. Znamenitost, ki je ne bi smeli izpustiti, pa je zagotovo moderni, futuristični kompleks muzejev, zabavišča, oceanografskega parka in arhitekturnih mojstrovin - mesto umetnosti in znanosti (Ciutat de les Arts i les Ciències). Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

28.3.: DAN PLOVBE
Ladja bo ves dan plula proti naslednji destinaciji. Idealen dan za raziskovanje ter spoznavanje ladje in vse njene ponudbe.

29.3.: PALERMO (KANARSKI OTOKI), ŠPANIJA
Palermo se nahaja na severozahodnem delu Sicilije, njeno glavno mesto pa je tudi kulturno, gospodarsko in politično središče. Zanimivo je predvsem zaradi svoje bogate zgodovine. Obiskovalce navdušuje s svojo barvitostjo trgovin in pristanišč, sredozemskim podnebjem, počasnim stilom življenja in vedno polno založenimi tržnicami. Med umetnostno-zgodovinskimi znamenitostmi mesta izpostavljamo katedralo iz začetka 12. stoletja, v kateri so znameniti sarkofagi, normansko palačo, trg Pretoria z veličastnim istoimenskim vodnjakom, cerkev La Martorana s čudovitimi mozaiki in cerkev San Cataldo s tremi kupolami. Lokalna specialiteta so testenine s sardelami in janežem, poskusiti pa morate najbolj tipično sicilijansko sladico – kanoli (cannoli), hrustljavo ocvrto testo, polnjeno z rikoto in kandiranim sadje. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

30.3.: DAN PLOVBE
Ladja bo ves dan plula proti naslednji destinaciji. Idealen dan za raziskovanje ter spoznavanje ladje in vse njene ponudbe.

31.3.: KRF, GRČIJA
Krf je drugi največji otok v Jonskem morju. Njegovo grško ime je Kerkyra, ki je povezano z bogom morja, Pozejdonom, ter pomembno grško reko Asopos. Mit pravi, da se je Pozejdon zaljubil v nimfo Korkyro, hčerko Azopa in rečne nimfe Metope, jo ugrabil in odpeljal na dotlej neznan otok. Elizabeta Bavarska (Sissi) je imela na Krfu eno izmed svojih vil. Oboževala je Homerjeve epe, v otok pa se je zaljubila. Palača se je imenovala Achilleion, po Homerjevem junaku Ahilu. Ahil je upodobljen na slikah in kipih Achilleiona, izpostavljen pa je prizor iz Trojanske vojne. Glavno mesto Krfa je Krf, ki je pod zaščito UNESCO. Otok je poln čudovitih plaž, zato priporočamo, da si ogledate tudi katero izmed njih. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

1.4.: BARI, ITALIJA
Bari je glavno mesto province Bari v italijanski deželi Puglia in pomembno pristanišče v Jadranskem morju. Mesto ima prek 300 tisoč prebivalcev in ima dobro razvito industrijo, poleg tega pa je znano kot univerzitetno mesto. Zaščitnik mesta je Sv. Nikolaj, čigar baziliko si lahko ogledate v starem delu mesta. Vredna ogleda je tudi katedrala San Sabino ter grad Barletta, ki je bil zgrajen za Frederika II. Takoj za starim mestnim obzidjem se nadaljuje moderni del mesta, v ozadju pa so industrijske četrti. Na jugu mesta se nahaja moderna četrt Murat, kjer se lahko sprehodite po obalni promenadi ali se odpravite po nakupih v ulicah Via Sparano in Via Argiro. Ena najbolj obiskanih zanimivosti pa je zagotovo vasica Alberobello s tradicionalnimi hišami Trulli, ki je od Barija oddaljena kakšno uro vožnje (na sliki desno). Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 17:00 uri.

2.4.: ZADAR, HRVAŠKA
Zadar je čudovito obmorsko mesto na Hrvaškem in leži na severozahodnem delu Dalmacije. S svojo bogato zgodovino, ki sega več kot 3000 let nazaj, je mesto pravi zaklad za ljubitelje kulture in zgodovine. Rimski forum v Zadru je največje arheološko najdišče na tem delu Jadrana. Ustanovljen je bil v 1. stoletju pr. n. št. in je bil središče javnega življenja v rimskem mestu. Danes se tu lahko sprehodite med ostanki antičnih templjev, mozaikov in stebrov. Cerkev sv. Donata je simbol mesta in najpomembnejši spomenik predromanske arhitekture na Hrvaškem. Zgrajena je bila v 9. stoletju in je znana po svoji okrogli obliki ter impozantni velikosti. Ena najbolj unikatnih znamenitosti v Zadru so Morske orgle, inovativno glasbilo, ki ga poganjajo valovi morja. Zvočne cevi, skrite pod kamnitimi stopnicami ob morju, proizvajajo melodije, ko valovi trčijo ob obalo. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

3.4.: BENETKE, ITALIJA - SLOVENIJA
Okoli 7:00 ure bomo prispeli v Benetke ter se po zajtrku poslovili od ladje, ki nas je popeljala do nekaj najzanimivejših krajev, nas pogostila z vrhunskimi kulinaričnimi dobrotami in čudovito zabavo. Sledi povratek v Slovenijo z organiziranim avtobusnim prevozom. Prihod v Slovenijo v popoldanskih urah.


MSC OPERA
Zaradi prefinjenega sloga, dragocenih materialov in pozornosti do detajlov je MSC Opera križarka, o kateri je res nekaj, o čemer lahko prepevate! Zgrajena je po bolj klasičnih linijah, katere prevzema italijanski šarm, romantična atmosfera ter bogata notranja opera. Ne glede na to, ali poskušate srečo v igralnici Med Pearl Casino, se sproščate v klavirskem baru La Cabala, plešete v diskoteki Byblos, uživate v predstavi v Teatro dell'Opera ali brskate po novem prehodnem nakupovalnem območju, vam nikoli ne bo dolgčas na krovu. Na voljo so razna nova igralna območja za otroke vseh starosti. Obstajajo tudi številni športni objekti kot je fitnes, steza za hitro hojo, mini golf, shuffelboard ter razne storitve wellnessa in SPA-ja. Za samo zabavo je na MSC Operi poskbljeno dan in noč ne glede na vaše želje, od gledanja spektakularnih predstav ali igranja videoiger do nakupovanja, boste vedno lahko našli idealno dejavnost, ki bo zadovoljila vaše želje.

NOTRANJA KABINA
Velikost notranje kabine je od 13-15 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Čeprav kabine nimajo naravne svetlobe, so svetle in dajejo občutek prostornosti.

FANTASTICA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Fantastica ponujajo več dodatkov na križarjenju: prednost pri izbiri turnusa večerje, možnost izbire priviligiranega položaja kabine na višjih palubah in 24-urno sobno strežbo.

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 40 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].
Potrebna je rezervacija
Pameten nakup
Družinam prijazno
Podjetje s tradicijo

Podrobnosti o ponudniku

Tenerife, Španija

/ /
/ Benetke
Španija

Najbolj prodajano v Top ponudbe
Vključeni kopalni karti!
Panonska vas- oddih v Moravskih toplicah
HUDA CENA
10
Iskano
  • Moravske Toplice, Slovenija
  • Panonska vas
  • Oseb: 2-7
  • Nočitev: 2
od 110,00 €
Garantirano najnižja cena!
NAGRADA Tripadvisor 2024!
Hotel Ambasador 5* Opatija, wellness oddih na morju
HUDA CENA
2
Ekskluzivno
  • Opatija, Hrvaška
  • Hotel Ambasador*****
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
od 314,00 €
Garantirano najnižja cena!
SMUČANJE NA 13 PROGAH!
Grmovškov dom, Kope: božični paket
HUDA CENA
2
  • Kope, Slovenija
  • Grmovškov dom, Kope
  • Oseb: 2-4
  • Nočitev: 4
od 849,00 €
Garantirano najnižja cena!
otrok do 12. leta gratis!
Hotel Eden 4*, Rovinj: jesenski oddih
HUDA CENA
Priporočamo
  • Rovinj, Hrvaška
  • Hotel Eden ****
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
238,00 €
Garantirano najnižja cena!
vključen polpenzion!
Grand Hotel Brioni 5*, Pula: luksuzni oddih
HUDA CENA
3
Priporočamo
  • Pula, Hrvaška
  • Grand Hotel Brioni*****, Radisson Collection
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
od 340,00 €
Garantirano najnižja cena!
KROMPIRJEVE POČITNICE!
Adrialux Campsite - mobilne hiške v Selcu
HUDA CENA
3
  • Selce, Hrvaška
  • Adrialux Holiday****
  • Oseb: 5
  • Nočitev: 3
od 169,00 €
Garantirano najnižja cena!
vključena masaža!
Hotel Matija Gubec: termalni oddih
HUDA CENA
5
Iskano
  • Stubičke Toplice, Hrvaška
  • Hotel Matija Gubec
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2-5
od 196,00 €
Garantirano najnižja cena!
Hotel Pineta, Vrsar, jesenski oddih s polpenzionom
HUDA CENA
HIT ponudba
  • Vrsar, Hrvaška
  • Hotel Pineta***
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
170,00 €
Garantirano najnižja cena!
Dodajam kupon v košarico ...