V dilemi? Imamo odgovor na vse!

8-dnevno križarjenje z MSC Seaside Italija-Španija-Francija z odhodom 22.6.2024!

Prvič na Kuponko.si

Počitnice malo drugače, doživite luksuz mesta na vodi in se vsako jutro zbudite na drugi destinaciji. Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Rima, Palerma, Ibize, Valencie in Marseille!
od 849,00 €
Vrnemo ti: 4,25 €
HUDA CENA
Ponudba vsebuje
  • 8-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC Seaside Genova-Rim-Palermo-Ibiza-Valencia-Marseille-Genova za 1 osebo
  • termin 22.-29.6.2024
  • 7x nočitev z dopolnjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki, polnočni bife in kapitanovo večerjo)
  • voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi
  • namestitev v notranji kabini Bella (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe)
  • pristaniške pristojbine v višini 140 € na osebo
  • zabavne večerni program, predstave in animacija v organizaciji ladjarja MS
  • uporaba bazenov, masažnih kadi in fitnes centra ter športne aktivnosti
  • slovenski predstavnik in organizacija ter izpeljava potovanja
  • brezplačen voden peš izlet po mestu Marseille

Pogoji koriščenja

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • OBVEZNO DOPLAČILO OB REZERVACIJI: 84 €/osebo nad 12 let oziroma 42 €/otroka od 2-11,99. leta za napitnine (Hotel Service Charge – HSC)
  • MOŽNA DOPLAČILA OB REZERVACIJI: 499 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; 349 € za otroka do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 40 €/osebo (1. in 2.) v primeru večposteljne kabine; 273 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY (neomejeno število izbranih pijač: brezalkoholne pijače, piva, vina, žgane pijače, koktejli, topli napitki); 378 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY PLUS; 518 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač PREMIUM (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 13 € na pijačo); 168 €/odraslo osebo za paket brezalkoholnih pijač; 119 €/otroka od 3. do 17,99. leta za paket brezalkoholnih pijač; 140 €/odraslo osebo oz. 110 €/otroka do 17,99. leta za povratni transfer LJ – Genova – LJ (pri min. 40 potnikih)
  • Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).
  • MOŽNA DOPLAČILA NA LADJI: fakultativni izleti in osebna poraba na ladji
  • NA POVPRAŠEVANJE: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 180. dneva pred nastopom potovanja 100 €/osebo, od 179. do 120. dneva pred nastopom potovanja 25 % cene aranžmaja, od 119. do 90. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 55 % cene aranžmaja, od 59. do 30. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 29. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].  
  • Za potovanje je potreben oseben dokument z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Svet križarjenj.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja.
  • Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Koledar unovčljivosti

Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo
ITALIJA, SICILIJA, BALEARSKI OTOKI, ŠPANIJA in FRANCIJA Z LADJO MSC SEASIDE
22.6.2024: GENOVA, ITALIJA
Genova je pristaniško mesto, ki svoje čare skriva v mestnem jedru. Ljubitelje umetnosti bo zagotovo očarala stavba Palazzo Ducale, katera danes služi kot razstavni prostor. Akvarij v Genovi je največji akvarij v Italiji in drugi največji v Evropi in danes velja za izobraževalno, znanstveno in kulturno središče. V bližini Genove je manjše pristanišče Portofino, ki velja za eno izmed bolj prikupnih v celem Sredozemlju. Obisk priporočamo tudi zaradi lepe plaže Paraggi. Predvidevn odhod ladje ob 18:00 uri.

23.6.2024: CIVITAVECCHIA - RIM, ITALIJA
Civitavecchia je obmorsko mestece in glavno pristanišče za mesto Rim. Po odhodu iz pristanišča nas čaka 90 minutna vožnja z avtobusom ali vlakom do prestolnice krščanstva. Rim je edinstveno mesto, kjer se prepletata bogata zgodovina in umetnost, kar daje Rimu poseben šarm. Svetujemo vam ogled “Koloseja” in “Foro Romano”, ter obisk trdnjave “Angelus” in trg “Piazza San Pietro” kjer boste lahko občudovali stebre, katerih projektant je bil Bernini. Možni so tudi individualni obiski bazilike. Sprehod nadaljujte mimo “Pantheona”, trga “Piazza Navona”  in vodnjaka “Fontana di Trevi” v katerega vrzite kovanec, namreč legenda pravi, če to storite se boste ponovno vrnili v Rim. Predviden prihod je ob 8:30 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

24.6.2024: PALERMO (SICILIJA), ITALIJA
Palermo se nahaja na severozahodnem delu Sicilije, njeno glavno mesto pa je tudi kulturno, gospodarsko in politično središče. Znamenito je predvsem zaradi svoje bogate zgodovine. Obiskovalce navdušuje s svojo barvitostjo trgov in pristanišč, sredozemskim podnebjem, počasnim stilom življenja in vedno polno založenimi tržnicami. Med umetnostno-zgodovinskimi znamenitostmi mesta izpostavljamo katedralo iz začetka 12. stoletja, v kateri so znameniti sarkofagi, normansko palačo, trg Pretoria z veličastnim istoimenskim vodnjakom, cerkev La Martorana s čudovitimi mozaiki in cerkev San Cataldo s tremi kupolami. Lokalna specialiteta so testenine s sardelami in janežem. Predviden prihod je ob 12:00 uri, odhod pa ob 21:00 uri.

25.6.2024: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje vse ponudbe na ladji ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

26.6.2024: IBIZA, ŠPANIJA
Ibiza, katalonsko Eivissa, je najmanjši izmed treh španskih Balearskih otokov. Imenujejo jo tudi prestolnica elektronske glasbe, saj je poznana predvsem po pestrem nočnem življenju, ki se odvija v številnih barih, diskotekah in nočnih klubih. Otok krasijo čudovite peščene plaže, nasadi figovcev, mandljevcev, vinske trte, stare oljke in predvsem bleščeča naselja belih hiš, to je prava podoba Ibize. V glavnem mestu se nahaja čudovita obmorska promenada z ribiško marino, kjer se ob prijetnem sprehodu lahko osvežite v katerem od številnih barov in restavracij. Staro mestno jedro Dalt Vila se nahaja na vzpetini nad marino in ponuja krasen razgled, ozke, strme tlakovane uličice, trdnjave in mnoge mestne znamenitosti. Glavni vhod v staro mesto zaznamujeta dva rimska spomenika in dvižni most. Od tu vas pot vodi do tlakovanega glavnega trga Plaza de Vila. Obiščete lahko katero izmed umetniških galerij ali pa si privoščite španske prigrizke, tapase, v mnogih ljubkih tipičnih španskih barih in restavracijah. Predviden prihod je ob 11:30 uri, odhod pa ob 23:00 uri.

27.6.2024: VALENCIA, ŠPANIJA
Valencia je tretje največje mesto v Španiji in ima največje pristanišče v zahodnem Sredozemlju. Lonja de la Seda (izmenjava svile) je najbolj turistično obiskana stavba. Je edinstven primerek poznogotskega stavbarstva v Evropi. Na glavni tržnici, zgrajeni v 20. stoletju boste našli vse, od svežih rib, mesa, do zelenjave in sadja. Torres de Serranos so razpoznavni znak Valencie in veljajo za največja gotska mestna vrata v Evropi. Znamenitost, ki je ne bi smeli izpustiti pa je zagotovo moderni, futuristični kompleks muzejev, zabavišča, oceanografskega parka in arhitekturnih mojstrovin - mesto umetnosti in znanosti (Ciutat de les Arts i les Ciències). Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 15:00 uri.

28.6.2024: MARSEILLE, FRANCIJA
Marseille je glavno mesto in občina jugovzhodne francoske regije Provanse. Mesto velja za drugo največje mesto in tretje največje metropolitansko območje v Franciji. Je največje francosko komercialno pristanišče. Vsakdo, ki je že kdaj obiskal Marseille si ga je zapomnil po zanimivi zgodbi otoka Château d'If (grof Monte Cristo) in katedrali Notre-Dame de la Garde, ki se nahaja na hribu nad mestom. Katedrala je razdeljena na dva dela in je zgrajena na mestu, kjer je stala antična kapelica. Vsekakor vam svetujemo, da se z ladjico zapeljete do otoka Château d'If, ter sprehodite po ulicah tega sredozemskega mesta, kjer se stikajo različne kulture, vere in pogledi na svet. Predviden prihod je ob 14:00 uri, odhod pa ob 20:00 uri.

29.6.2024: GENOVA, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Benetke je ob 10:30 uri.



MSC SEASIDE
Inovativni dizajn ladje MSC Seaside vas pripelje bližje morju, saj je meja med notranjimi in zunanjimi prostori na tej ladji zabrisana. MSC Seaside se ponaša z unikatno sončno promenado ob morju, kjer lahko uživate v odlični ponudbi hrane v 10 restavracijah in pijače v 19 barih. Promenada nudi izjemno doživetje nakupovanja ob pogledu na morje. Edinstven “panoramski” bazen na vrhu MSC Seaside ponuja potnikom čudovit pogled na morje. Stekleni atrij na kar dveh palubah vam bo vzel dih in postal sinonim besede sonce, najmlajše pa bo očaral večnadstropni vodni park s kar petimi tobogani, vključno z dvema vodnima toboganoma, ki segata prek roba ladje nad morje, in s tehnološko naprednim Slideboarding ™, ki združuje interaktivno igranje, svetlobo, glasbo in 112 metrski tobogan. Zabavo za vso družino najdete tudi na pravih igriščih za bowling, območju AquaPlay ™, v barvitih igralnicah, razvitih v povezavi z znamenitimi blagovnimi znamkami LEGO® in Chicco®, v dveh pravih virtualnih F1 bolidih ter tehnološko naprednem gledališču, ki je idealen kraj za druženje in zabavo ob različnih predstavah v broadwayskem stilu, ki se vsakodnevno odvijajo.

NOTRANJA KABINA
Velikost notranje kabine je od 13-15 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Imajo možnost 2 pomožnih ležišč. Čeprav kabine nimajo naravne svetlobe, so svetle in dajejo občutek prostornosti.

BELLA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Bella ponujajo potnikom udobje po najugodnejših cenah. Ta kategorija potniku omogoča, da poda željo glede turnusa večerje, ladjar pa ga določi glede na razpoložljivost na licu mesta.


FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 40 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].
Potrebna je rezervacija
Pameten nakup
Družinam prijazno
Podjetje s tradicijo

Podrobnosti o ponudniku

Genova, Italija

/ /
/ Genova
Italija

Najbolj prodajano v Top ponudbe
Kamp BiVillage****, Fažana - apartmaji
HUDA CENA
9
HIT ponudba
  • Fažana, Hrvaška
  • Kamp BiVillage****
  • Oseb: 4-6
  • Nočitev: 2-5
od 112,00 €
Garantirano najnižja cena!
HIT PONUDBA!
Prokarting Brnik - vožnja z gokartom
HUDA CENA
Iskano
  • Brnik, Slovenija
  • T2 Prokarting Brnik
  • Oseb: 1
9,90 €
Garantirano najnižja cena!
Zabaviščni park Gardaland: vstopnica
HUDA CENA
3
HIT ponudba
  • Gardaland,Italija
  • Gardaland
  • Oseb: 1
od 40,00 €
Garantirano najnižja cena!
otrok do 12. leta gratis!
Resort Belvedere 4*, Vrsar: morski oddih
HUDA CENA
4
Iskano
  • Vrsar, Hrvaška
  • Resort Belvedere****
  • Oseb: 2-4
  • Nočitev: 2-3
od 199,00 €
Garantirano najnižja cena!
Kamp Valkanela, Vrsar, mobilne hiške, prvomajski oddih
HUDA CENA
2
  • Vrsar, Hrvaška
  • Kamp Valkanela, Vrsar
  • Oseb: 6
  • Nočitev: 2
od 138,00 €
Garantirano najnižja cena!
Kamp Polari, Rovinj: mobilna hiška, pomladni oddih
HUDA CENA
  • Rovinj, Hrvaška
  • Kamp Polari, mobilne hiške
  • Oseb: 6
  • Nočitev: 2
159,00 €
Garantirano najnižja cena!
VKLJUČENO KONČNO ČIŠČENJE!
Kampi Novigrad, Umag, Poreč, Puntižela: mobilne hiške
HUDA CENA
5
Iskano
  • Istra, Hrvaška
  • Kampi Park Umag, Kastanija, Lanterna, Brioni Sunny Camping
  • Oseb: 6
  • Nočitev: 2-7
od 145,00 €
Garantirano najnižja cena!
PREDPOLETNI ODDIH!
Hoteli Lifeclass portorož 4*: wellness razvajanje
HUDA CENA
  • Portorož, Slovenija
  • LifeClass Hoteli ****
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
240,00 €
Garantirano najnižja cena!
Dodajam kupon v košarico ...