V dilemi? Imamo odgovor na vse!

Za popoln videz! -50% popust na permanentni make-up obrvi v salonu Elitte!

Prvič na Kuponko.si

Za vsakodnevno urejenost se odpravi v salon Elitte, kjer bodo poskrbeli za brezhiben videz tvojih obrvi. Permanentni make-up ti omogoča popravek manjših obraznih asimetrij, obstojnost pa traja kar od 2 do 5 let.
125,00 €
Redna cena: 250,00€
Vrnemo ti: 0,63 €
-50%
Ponudba je zaključena
Ponudba vsebuje
  • permanentni make-up obrvi za 1 osebo
  • storitev izvajanja v Kopru ali Ljubljani
PERMANENTNI MAKE-UP
PREDNOSTI:
- Ker si želite zbujati urejene in take ostati ob vsaki aktivnosti
- Ker lahko odmislite vsakršno skrb v zvezi z makeupom, od kupovanja do nanosa ličil
- Ker vam permanentni make up omogoča popravek manjših obraznih asimetrij
- Ker si same nikakor ne morete nanesti makeupa vsak dan enako in precizno natančno, kot vam to naredimo pri nas na podlagi meritve vaših obraznih potez
- Ker se ne potrebujete več skrbeti, da se Vam bo obrv zbrisala, da se razmazalo črtalo okoli oči ali pa se vam je šminka razmazala preko roba ustnic ali izbrisala
- Ker je storitev primerna tudi za tiste osebe, ki so podvržene alergijam, izognete morebitnim reakcijam, ličila v večini iritirajo kožo
- Ker tako lahko prihranite svoj dragoceni čas, ki ga zdaj namenjate ličenju, in imate eno skrb manj

PRED POSTOPKOM
Pred začetkom same storitve predhodno zarišemo skico in predvideno obliko s pralno barvico za permanentni make up, nato skupaj izberemo primerni odtenek barve, tako da se tudi vi prepričate, da bo končni izid lepo pristajal vašemu obrazu. Sama skica je narejena in prilagojena glede na Vaše obrazne linje.

MED POSTOPKOM
Med postopkom lahko stranke spremljajo postopek tako, da si v ogledalu pogledajo vmesne rezultate. Bolečina med vrisovanjem je odvisna od občutljivosti kože oziroma vaše tolerance. Kožo lahko, po potrebi med postopkom hladimo, da zmanjšamo občutljivost ali pa delamo krajše pavze med postopkom vrisovanja.

PO PRVI PIGMENTACIJI
Vsak tip kože drugače reagira na vrisan pigment. Nakateri tipi lahko več ali manj absorbirajo pigment, medtem drugi pa lahko po prvem obisku barva skoraj popolnoma barvo predela telo, načeloma pa je barva že po prvem nanosu obstojna. Po postopku si predel kože kjer je bil opravljen permanentni make up ves čas negujemo z balzamom za permamentni make up in sicer vse do datuma vaše korekcije. Pomembno je vedeti, da se kraste, ki nastajajo po postopku odluščijo samodejno, nato se pokaže barva, ki je do 30 % svetlejša, kot takoj po končani storitvi.
Po posegu se izogibamo solariju, sončenju, treningu, ličenju in savni vsaj en teden.

KOREKCIJA
Da bi zagotovili dober rezultat in obstojnost, je potreben ponovni vris – korekcija. Cena korekcije je 50 % od prve storitve. KOREKCIJA NI VŠTETA V CENO 1 STORITVE.
Korekcijo je obvezo izvesti v sklopu 1-2 mesecev od dneva prvega obiska. V kolikor je kasneje se to obravnava kot nova storitev. Korekcija se opravi v razmaku do 28 dni naprej, saj koža rabi toliko časa za obnovo in tako pokaže kateri pigmenti se dobro odražajo na vaši koži. Hkrati pri korekciji lahko določite ali bi želeli barvo ohraniti ali jo malenkost potemniti. Ker vnaprej ni možno predvideti obstojnosti, saj je vsaka koža drugačna, prav tako pa ima vsak posameznik drugačen imunski sistem, se lahko zgodi, da bo potrebna dodatna korekcija, o tem odloča vsak posameznik, ni pa obvezna. 

OBSTOJNOST
Pigment ostane v koži od 2 do 5 let (odvisno je od straosti, tipa kože, saj parmanentni make up se vrisuje v vrhnjo plast kože, to ni tatto). Obstojnost in intenzivnost permanentnega makeupa je odvisna od tipa in stanja kože in vplivov okolja ter nege po postopku. Bledenje permanenta izgleda kot izguba in sprememba barve, zato je v taki fazi že priporočljiva osvežitev korekcija.

VZDRŽEVANJE
V kolikor želite, da se ohrani kvaliteta parmanentnega makeupa je priporobljiva obnovitev na 1 leto. Po navadi je to po letu dni pri svetlejših barvah in po dveh letih pri temnejših barvah potrebno, če želite ohraniti dobro kvaliteto in piment, da se  Vsaka koža je drugačna, zato morate vedeti, da ste lahko prav vi primer, ko se vam lahko zgodi, da se permanent ne obdrži saj ga koža lahko tako rekoč zavrne oz. ga imusnki sistem samodejno izloči. V tem primeru se kaj dosti ne da narediti, lahko pa z več zaporednimi korekcijami do določene mere obdržimo toliko pigmenta, da vam zapolnimo mankajoče predele.

POMEMBNI NAPOTKI PRED STORITVIJO
Na dan pigmentacije ne uživajte aspirina oziroma drugih zdravil, ki redčijo kri, saj lahko pride do razlitja pigmenta. Enako ne pripravkov, ki vsebujejo česen ali česen sam po sebi, pikantne hrane in začimb, kofeina, nikotina, saj pospešujejo prekrvavitev, ki poveča občutljivost. V času pigmentiranja na vekah morate prenehati z uporabo seruma za rast trepalnic, saj vsebuje sredstva za redčenje krvi, ki lahko povzročijo razlitje pigmenta pod kožo.Pred izdelavo permanentnega make upa na očeh je potrebno odstraniti umetne trepalnice in kontaktne leče, make up. Ter nekaj dni pred postopkom izvajati mehanski piling. Občutljivost je med menstrualno krvavitvijo večja, zato bolje, da v tem času ne planirate izvedbe permanetnega makeupa.
Ličenje v dneh, ko se permanentni make up na očeh celi, ni priporočljivo. Če imate hormonske spremembe ali druge zdravstvene posebnosti, nas o tem obvestite.
Če imate na predelih kjer bi se opravila pigmentacija kakršnekoli sveže brazgotine, izvedbe ne priporočamo ali pa s seboj prinesete mnenje svojega zdravnika.
Če ste že kdaj imeli herpes na ustnicah, nas pred postopkom pigmentiranja ustnic o tem obvestite. Priporoča se predhodna terapija s protivirusnimi zdravili za dvig imunskega sistema. Vsaj teden dni prej in teden po postopku. Zdravila najdete na recept.
Zapleti pri pigmentaciji so izjemno redki, vendar obstaja ta možnost. V tem primeru govorimo o razlitju pigmenta pod kožo, to pa se zgodi kadar poči kapilara in ponese pigmente kjer je razlita (minimalna) krvavitev v okolico predela kjer smo pigmentirali ali zaradi vpliva določenih zdravil. V tem pirmeu počakamo, da pigmenti zbledijo ali opravimo korekcijo s kožnimi barvami.Laserska odstranitev permanentnega makeup-a je možna, vendar le za nekatere predele na obrazu in telesu.

RAZLIKA MED TATTOJEM IN PERMANENTNIM MAKE UPOM
Razlika med pravim tattoo-jem in permanentnim makeup-om je v globini vnosa pigmentov v kožo. Permanetni makeup vnašamo le v vrhnjo plast kože.
Pigmenti, ki čez čas izgledajo zelenkasti, rdečkasti, roza ali oranžni, so najverjetneje pigmenti, ki vsebujejo težke kovine kot so železov oksid, krom in nikelj. To pa ni le zdravju škodljivo, težke kovine v telesu ostanejo za vedno. Naši pigmenti so visokokakovostne blagovne znamke in so ob enem tudi organski, vsebujejo glycerine.

PIGMENTI, KI JIH UPORABLJAMO ZA IZDELAVO PERMANENTNEGA MAKEUP-A SO ORGANSKI IN IMAJO OPRAVLJEN EPIKUTANTNI TEST IN SO PRIMERNI ZA UPORABO PO EVROPSKI SKLADNOSTI ZAKONA ZA VAROVANJE ZDRAVJA.

Stranke, ki so občutljive oz, ki želijo preveriti svojo ob občutljivost, smo na voljo za test občutljivosti.

Zakaj izbrati to ponudbo?

  • dolga obstojnost
  • popravek manjših obraznih asimetrij
  • prihranitev časa
  • urejenost ob vsaki aktivnosti
  • strokovno osebje
Enostaven nakup
Potrebna je rezervacija
Strokovno osebje
Zelo iskana ponudba

Podrobnosti o ponudniku

Salon Elitte

Dolinska cesta 1h
6000 Koper
Slovenija

Najbolj prodajano v Ljubljana
HIT PONUDBA!
Prokarting Brnik - vožnja z gokartom
HUDA CENA
Iskano
  • Brnik, Slovenija
  • T2 Prokarting Brnik
  • Oseb: 1
9,90 €
Garantirano najnižja cena!
Zabaviščni park Gardaland: vstopnica
HUDA CENA
3
HIT ponudba
  • Gardaland,Italija
  • Gardaland
  • Oseb: 1
od 40,00 €
Garantirano najnižja cena!
več opcij!
Tajna ljepote: 4D Cryocoolsculpting 360 Pro
Do -77%
3
  • Zagreb. Hrvaška
  • Salon Tajna ljepote
  • Oseb: 1
796,33 €
od 197,62 €
Garantirano najnižja cena!
Zdrav splet, botox pomlajevanje okoli oči in čela
-50%
  • Maribor ali Ljubljana, Slovenija
  • Zasebna klinika Zdrav splet
  • Oseb: 1
300,00 €
150,00 €
Garantirano najnižja cena!
Puki tajske masaže, tajska masaža, 60 min
HUDA CENA
3
  • Ljubljana, Slovenija
  • Salon Puki tajske masaže
  • Oseb: 1
od 36,00 €
Garantirano najnižja cena!
Wellness Živa, Bled: antistresna masaža, savna, kopanje
HUDA CENA
Priporočamo
  • Bled, Slovenija
  • Wellness Živa, Rikli Balance Hotel****
  • Oseb: 1
69,00 €
Garantirano najnižja cena!
Zen Therapy Massage Center; tuina masaža
HUDA CENA
  • Ljubljana, Slovenija
  • Zen Therapy Massage Center
  • Oseb: 2
66,00 €
Garantirano najnižja cena!
Čiščenje zobnega kamna, peskanje in poliranje
HUDA CENA
  • Ljubljana, Slovenija
  • Zobna ordinacija - dr. dentalne medicine
  • Oseb: 1
49,90 €
Garantirano najnižja cena!
Dodajam kupon v košarico ...