V dilemi? Imamo odgovor na vse!

HUDA CENA za adrenalinski oddih v Hotelu Montis na Golteh!

Zbudi se v idilični naravi Wellness Hotela Montis sredi Krajinskega parka Golte. Wellness center te pričakuje na 1.410 metrih nadmorske višine, kjer se boš lahko razvajal v savnah. Vključeno bivanje s polpenzionom in povratna vožnja z nihalko!
53,00 €
+ Plačilo pri ponudniku: 212,00 €
Vrnemo ti: 0,27 €
HUDA CENA
Ponudba vsebuje
  • 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v Wellness Hotelu Montis**** na Golteh
  • namestitev v standard sobi
  • unovčljivost 26.4.-3.11.2024, in sicer: 26.4.-5.5. (odhod) in 22.6.-1.9. (odhod) vse dni v tednu; 10.5.-21.6. (odhod) in 6.9.-3.11.2024 (odhod) od petka do nedelje.
  • bogat zajtrk in večerja
  • neomejen vstop v svet savn in jacuzzi (vstop je dovoljen osebam nad 16 let)
  • vstop v fitnes (vstop je dovoljen osebam nad 16 let)
  • 1x adrenalinsko doživetje za 2 osebi – izbiraš med adrenalinskim parkom, rollercoaster zipline-om (1 spust/osebo), prostim padom (1 skok/osebo) ali koriščenjem slide & jump ploščadi (do ene ure)
  • 1x 25-minutna masaža hrbta za 2 osebi
  • možnost izposoje pohodnih palic
  • brezplačen Wifi
  • povratna vozovnica za nihalko za bivanja od petka do nedelje (v primeru delovanja le-te in znotraj rednega obratovalnega časa; vozni red nihalke preverite na povezavi https://www.golte.si)
  • 53,00 € = vrednost kupona (plačilo takoj)
  • 212,00 € = obvezno doplačilo pri ponudniku
  • Skupna vrednost aranžmaja znaša 265,00 €. Vrednost kupona, ki jo plačate takoj, znaša 53,00 €, razliko (212,00 €) pa poravnate direktno pri ponudniku na licu mesta.

Pogoji koriščenja

  • Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. Možnost združevanja kuponov za daljše bivanje.
  • OBVEZNA DOPLAČILA: 2 €/osebo/dan za turistično takso; 1,5 €/osebo za prijavnino
  • Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 03 839 11 00 ali 03 839 6256 ali preko e-maila: [email protected]. Pri rezervaciji prek email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon. Svetujemo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Ob rezervaciji je za garancijo potrebna kreditna kartica.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 7 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Vozni red nihalke na povezavi https://www.golte.si.
  • Check-in od 15:00   Check-out do 11:00. Možnost zgodnjega check-ina in poznega check-outa na povpraševanje in glede na razpoložljivost.
  • DELAVNI ČAS Avantura parka in nihalke: 26.4.-5.5. in 22.6.-1.9.: adrenalinske aktivnosti od 10.00 do 17.30, nihalka od 9.00 do 18.00; 10.5.-21.6. in 6.9.-3.11.: adrenalinske aktivnosti pet. od 13.30 do 17.30 sob. in ned. od 10.00 do 17:30, nihalka pet. od 13.00 do 18.00 sob. in ned. od 9.00 do 18.00 (v času obratovanja nihalka vozi vsako polno uro).
  • Zunanjo aktivnost je potrebno koristiti v času bivanja, prenos na kasnejši termin ni možen.

Koledar unovčljivosti

Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo
WELLNESS HOTEL MONTIS****
Le 20 minut vožnje od izvoza z avtoceste Šentrupert vas loči od prave gorske pravljice v osrčju Savinjske doline. Wellness hotel Montis, zgrajen leta 2010, se nahaja na 1.410 m nadmorske višine, v samem osrčju narave. Dvonadstropni hotel vam ponuja 54 sob z lastno kopalnico, klimatsko napravo in pogledom na Alpe.

STANDARDNE SOBE
Standardne sobe so velike 17m2 in imajo lastno kopalnico, klimatsko napravo in pogled na Alpe. V kopalnici najdete vse toaletne potrebščine, potrebne za razvajanje.

WELLNESS CENTER
Srce wellnessa so različne savne z ambientnimi prhami in dvema počivališčema s svežim sadjem, čajem in vodo.

FINSKA SAVNA (90-100◦C, 5-15%vlaga): Finska savna je že stoletja poznana kot tradicionalen način potenja in s tem razstrupitev telesa. Pozitivno vpliva na psihično počutje in razpoloženje. Finci pravijo: V savni jeza izpari in bes se izsuši.


INFRARDEČA SAVNA (35-45◦C, 30-50% vlage): Znano je, da z infrardečimi žarki zdravijo in lajšajo tegobe tudi v medicini (bolečine, rane, brazgotine, poškodbe…). Priporoča se kot dodatek shujševalnim dietam, (40 minut savnanja – poraba kalorij skoraj 2x toliko, kot, če tečemo 30 minut.


KULINARIKA
Bogat samopostrežni zajtk vam je na voljo v hotelski restavraciji. Poleg arhitekturno dovršenega rustikalnega ambienta, boste z doplačilom očarani tudi nad izjemno in popolno kulinariko, s poudarkom na domači, lokalno pridelani hrani. Izpod rok kuharskega mojstra boste svoje brbončice razvajali s tradicionalno slovensko hrano, s pridihom sodobnosti in z okusom po lokalnih značilnih sestavinah iz narave. Izvrsten okus bo dopolnilo vrhunsko domače vino ali craft pivo iz lokalnih butičnih pivovarn.
AVANTURA PARK GOLTENa 1.468 metrih nadmorske višine vas čaka Avantura park Golte, ki je namenjen vsem športnim entuziastom, otrokom, družinam in ljubiteljem izzivov.

PUSTOLOVSKI PARK
V parku najdete šest prog različnih zahtevnosti – prvi dve sta namenjeni mlajšim obiskovalcem in prvemu spoznavanju z načini plezanja, spuščanjem po jeklenicah, prečenjem visokih mostov… Vsaka proga prinaša drugačne elemente, narejene naravnost za preizkus vašega poguma, spretnosti in moči. Pustolovski park GOLTE je zasnovan tako, da lahko naenkrat sprejme maksimalno 100 oseb, dolžina programa traja cca. 2h.

RUMENA PROGA je namenjena vsem udeležencem od 5. leta naprej (minimalna višina 140 cm z iztegnjenimi rokami) in ima 12 elementov.

ORANŽNA PROGA je namenjenena udeležencem od 5. leta naprej (minimalna višina 140 cm z iztegnjenimi rokami) in ima 14 elementov.

ZELENA PROGA je namenjena udeležencem od 7. leta naprej (minimalna višina 140 cm z iztegnjenimi rokami) in ima 10 elementov.

MODRA PROGA je namenjena udeležencem od 10. leta naprej (minimalna višina 160 cm z iztegnjenimi rokami) in ima 7 elementov.

RDEČA PROGA je namenjena udeležencem od 10. leta naprej (minimalna višina 160 cm z iztegnjenimi rokami) in ima 11 elementov.

ŠOLSKA PROGA je namenjena vsem udeležencem (minimalna višina 120 cm z iztegnjenimi rokami) in ima 3 elemente.

ROLLERCOASTER ZIPLINE
Kombinacija divjih spustov, obratov in dvigov, ki spominja na vožnjo z vlakci smrti v zabaviščnih parkih, le da gre za spuščanje po jeklenicah, visoko med vrhovi dreves. Je edinstveno doživetje v Sloveniji, primerno za adrenalinske navdušence in vse, ki se zlahka ne ustrašite novih izzivov. Pot je dolga 853 metrov in je popolnoma varna, zanjo ne potrebujete fizične pripravljenosti ali drugih veščin. V spust z rollercoaster zipline-om je vključena tudi vožnja z novo 4-sedežnico Smrekovec. Pride v poštev za otroke minimalne višine 140 cm in minimalne teže 30kg. V eni uri se po zipline-u lahko spusti približno 30 ljudi.

SLIDE & JUMP
V Jump & slide parku se lahko preizkusite v spuščanju po toboganu ali skakanju iz ploščadi ter pristajanju na blazinah, ki bodo poskrbele za neskončno zabavo.


PROSTI PAD
Sreča spremlja pogumne in kdor ima poguma veliko, se lahko preizkusi v skoku z elastiko. V prelepi naravi krajinskega parka vas čaka 15 metrov globok padec. Zagotovljen je občutek svobode in letenja.Do izhodiščne točke se boste sprehodili preko visečega mostu, na vsakem koraku pa vas bo spremljal izkušen inštruktor, ki bo poskrbel za 100 % varnost vašega novega podviga. Preverite iz kakšnega testa ste in pozdravite ptice v njihovem naravnem okolju.
Le 20 minut vožnje od izvoza z avtoceste Šentrupert vas loči od prave gorske pravljice v osrčju Savinjske doline. Wellness hotel Montis, zgrajen leta 2010, se nahaja na 1.410 m nadmorske višine, v samem osrčju narave. Dvonadstropni hotel vam ponuja 54 sob z lastno kopalnico, klimatsko napravo in pogledom na Alpe.

Zakaj izbrati to ponudbo?

  • sodobno prenovljene in udobne sobe
  • hotell sredi idiličnega Krajinskega parka Golte
  • odlična lokacija za aktivni oddih
  • okusna hrana iz lokalnih sestavin
  • vključen vstop v wellness
  • noro adrenalinsko doživetje
Razvajanje v dvoje
Odpravi se s prijatelji
Odličen nakup
Adrenalin

Podrobnosti o ponudniku

Wellness Hotel Montis ****

Radegunda 19 c
3330 Mozirje
Slovenija

Vse ponudbe ponudnika

Wellness Hotel Montis**** se nahaja na 1.410 m nadmorske višine, v osrčju krajinskega parka Golte. Velja za najsodobnejši gorski hotel v Sloveniji. V poletno sezono so vpeljali kar nekaj novosti kot so: adrenalinski park, rollercoaster zipline, prosti pad, jump & slide, otroška igrala, plezalna stena, voden ogled kraških jam, izposoja e-koles...

KAM NA IZLET?
-Zadrečka dolina in Gornji Grad, čajanka, čebele in največja baročna katedrala v Sloveniji
-Ljubno ob Savinji, ki slovi po organizaciji FIS svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske, je pravi raj za ljubitelje ribolova in kampiranja.
-organizirani pohodi v Kamniško-Savinjske Alpe
-V gradu Vrbovec je urejen Muzej gozdrastva in lesarstva, na griču nad njim pa Frančiškanski samostan z bogato knjižnico.
-Od Nazarij do Mozirja je ob reki Savinji urejena sprehajalna pot, ki pripelje v cvetlični park Mozirski gaj.
-Nad Mozirjem se ponosno dvigajo Golte, priljubljeno slovensko smučišče in odlična lokacija za aktivno poletno osvežitev.

Najbolj prodajano v Top ponudbe
Kamp BiVillage****, Fažana - apartmaji
HUDA CENA
9
HIT ponudba
  • Fažana, Hrvaška
  • Kamp BiVillage****
  • Oseb: 4-6
  • Nočitev: 2-5
od 255,00 €
Garantirano najnižja cena!
otrok do 10. leta gratis!
Dražica Hotel Resort ***, Hotel Dražica, morski oddih
HUDA CENA
Iskano
  • Krk, Hrvaška
  • Dražica Hotel Resort***
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
200,00 €
Garantirano najnižja cena!
Zabaviščni park Gardaland: vstopnica
HUDA CENA
3
HIT ponudba
  • Gardaland,Italija
  • Gardaland
  • Oseb: 1
od 40,00 €
Garantirano najnižja cena!
Kamp BiVillage****, Fažana - apartmaji
HUDA CENA
9
HIT ponudba
  • Fažana, Hrvaška
  • Kamp BiVillage****
  • Oseb: 4-6
  • Nočitev: 2-5
od 112,00 €
Garantirano najnižja cena!
otrok do 12. leta gratis!
Resort Petalon 4*, Vrsar: pomladni oddih
HUDA CENA
  • Vrsar, Hrvaška
  • Resort Petalon****
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
198,00 €
Garantirano najnižja cena!
HIT PONUDBA!
Prokarting Brnik - vožnja z gokartom
HUDA CENA
Iskano
  • Brnik, Slovenija
  • T2 Prokarting Brnik
  • Oseb: 1
9,90 €
Garantirano najnižja cena!
TUDI ZA 1. MAJ!
Hotel Park Plaza Belvedere, Medulin: pomladni oddih
HUDA CENA
  • Medulin, Hrvaška
  • Hotel Park Plaza Belvedere****
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
299,00 €
Garantirano najnižja cena!
Kamp Polari, Rovinj: mobilna hiška, pomladni oddih
HUDA CENA
  • Rovinj, Hrvaška
  • Kamp Polari, mobilne hiške
  • Oseb: 6
  • Nočitev: 2
159,00 €
Garantirano najnižja cena!
Dodajam kupon v košarico ...