V dilemi? Imamo odgovor na vse!
Imamo na voljo aktivne ponudbe ponudnika:
VKLJUČENO KONČNO ČIŠČENJE!
Kampi Novigrad, Umag, Poreč, Puntižela: mobilne hiške
HUDA CENA
5
Iskano
  • Istra, Hrvaška
  • Kampi Park Umag, Kastanija, Lanterna, Brioni Sunny Camping
  • Oseb: 6
  • Nočitev: 2-7
od 145,00 €
Garantirano najnižja cena!

HUDA CENA za najem mobilne hiške v Novigradu, Umagu, Poreču ali Puntiželi!

Priporočamo

Odloči se za najem mobilne hiške za 4 do 6 oseb v enem izmed 4 priljubljenih kampov. Mobilne hiške so prostorne in svetle, moderno opremljene in z ločenimi spalnicami. Vsi štirje kampi so primerni tako za družine z otroki, kot za tiste, ki imate radi aktiven dopust.
129,00 €
Vrnemo ti: 0,65 €
HUDA CENA
Ponudba ni na voljo
Ponudba vsebuje
  • 2x nočitev za 4-6 oseb v mobilni hišici v kampu Park**** v Umagu , kampu Kastanija**** v Novigradu, kampu Lanterna**** na Taru ali Brioni Sunny Camping** v Puntiželi (izbira kampa možna glede na razpoložljivost)
  • unovčljivost 27.4.-2.5.2023 (odhod); RAZPRODANO: kamp Kastanija (Novigrad) 29.4.-1.5.2023
  • uporaba elektrike, vode in plina
  • SAT TV
  • klima
  • uporaba otroškega igrišča
  • brezplačen WiFi
  • brezplačno parkirišče

Pogoji koriščenja

  • Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.
  • UGODNOSTI ZA OTROKE: brezplačna turistična taksa za otroke do 12. leta; 50 % popusta na turistično takso za otroke od 12. do 18. leta; 2 €/dan za otroški stolček
  • OBVEZNA DOPLAČILA: 1,10-1,33 €/osebo/dan za turistično takso (odvisno od kampa); 1,10 €/osebo enkratno za prijavnino (samo v kampu Kastanija); 40 € za končno čiščenje (enkrat v času bivanja, ne glede na število hkratno unovčenih kuponov); 100 € za kavcijo, ki se vrne ob odhodu, za nepoškodovano hišico med bivanjem
  • MOŽNA DOPLAČILA: 5 € za posteljnino za 1 posteljo ali ležišče (lahko prinesete lastne); 10 € za posteljnino za zakonsko posteljo (lahko prinesete lastne); 4 € za brisače (1 velika in 1 srednja) (lahko prinesete lastne); 15 € doplačila za pozni check-out med 20:00 in 21:00
  • Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na email [email protected] ali na telefonsko številko +385 52 635 211 (od 9:00 do 16:00)
  • Pri rezervaciji prek email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Posteljnina in brisače niso vključene, lahko jih prinesete s seboj ali so na voljo z doplačilom.
  • Check in: od 16:00-20:00 ure, check out: 7:00-10:00 ure.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Kajenje ni dovoljeno.
CAMPING ADRIA MOBILNE HIŠKE
Vse mobilne hišice nudijo klimatsko napravo, popolnoma opremljeno moderno kuhinjo z jedilnim območjem, hladilnikom in zamrzovalnikom, lastno kopalnico ter električno, vodovodno in plinsko inštalacijo. Nudijo tudi dnevni prostor z zofo, ki se lahko spremeni v dodatno posteljo, dve spalnici in pokrito teraso s sedežno garnituro. Kajenje v mobilnih hišicah ni dovoljeno. 

KAMP LANTERNA**** na Taru
Kamp Lanterna**** ima parcele urejene na polotoku ob 3 kilometre dolgi plaži. Nudijo odlično organizirano animacijo, ki je prilagojena starosti otrok. V kampu imajo tudi nekaj otroških igrišč in več športnih centrov z igrišči za tenis, nogomet, odbojko, balinanje, namizni tenis in adventure golf. Na plaži omogočajo tudi plezanje po pravi skalnati steni. Omogočajo tudi najem koles, skuterjev in celo avtomobilov.
V bližini kampa je tudi športni center Valeta s ponudbo vodnih športov, najemov skuterjev in čolnov ter šolo potapljanja. V večjem delu kampa deluje brezplačen dostop do interneta.
V kampu imajo 3 večje trgovine in večje število prodajaln kruha in pekovskih izdelkov. Pri recepciji deluj tudi tržnica z lokalnimi proizvodi. V številnih restavracija in picerijah bodo poskrbeli za vse lačne, novost so tudi lokali s hitro prehrano na sami laži, priporočamo pa obisk gostilnice – trattoria Pentola s ponudbo italijanske hrane. Novost je tudi ulična priprava hrane - Street Food Point.
KAMP KASTANIJA**** v Novigradu
Kamp Kastanija**** je lociran 3 km severno od Novigrada v Istri in je odlična destinacija za vse ljubitelje narave. Plaža v kampu je dolga 300 metrov in je kamnita z betoniranimi deli za sončenje, urejeni so tudi tuši.
Za rekreacijo lahko skrbite na igrišču za košarko ali obiščete katero izmed kolesarskih poti, ki so urejene v tem delu Istre. Prav tako lahko igrate malo manj zahtevni namizni tenis ali biljard ali si izposodite pedalin ali sandolin.
V kampu je trgovina, lokal na plaži, samopostrežna restavracija, kjer vam nudijo dnevno sveže pripravljeno hrano z povdarkom na lokalnih sestavinah in tradicionalnih eceptih. Urejen je tudi dostop do interneta.

KAMP PARK**** v Umagu
Kamp Park**** je visokokakovosten in nagrajevan kamp na istrski obali Jadrana in je po površini največji kamp v Istri. Ta naravna oaza nudi namestitev v luksuznih mobilnih hišicah. Hiške ležijo na zahodni obali Istre, le 8 kilometrov oddaljen od središča Umaga, enega najbolj znanih istrskih letovišč, deset kilometrov oddaljenega od hrvaško-slovenske meje. Zaradi lepe urejenosti in pestre ponudbe je kamp Kamp Park Umag s strani nemškega avtokluba ADAC za leto 2017 prejel nagrado Superplatz.
Plaža je večinoma kamnita, del plaže pa je bil prenovljen in je prodnat z urejenimi mesti za vstop v morje. V zalivu je plaža betonirana z urejenim prostorom za sončenje, omogočen je tudi vstop v morje invalidnim osebam. Kamping parcele od plaže loči širši travnati pas, kjer je tudi možno sončenje ali pa igranje različnih iger.
Kamp nudi tudi kompleks zunajih bazenov z bazenom za otroke in dojenčke z piratsko ladjo za posebej igrive počitnice.
V kampu se nahaja tudi supermarket, pekarna, ambulanta, prodajajo tudi sveže ribe, vsa infrastruktura pa je tudi prilagojena invalidom.
Restavracija A la carte vam nudi jedi po naročilu, v kampu pa najdete tudi picerijo, sladoledni kotiček, Chill-out bar in Cafe bar s prigrizki. 

BRIONI SUNNY CAMPING** v Puntiželi
Kamp leži na odlični lokaciji - le 5 km od ribiškega mesteca Fažana, iz katerega plujejo ladje do Narodnega parka Brioni, in 7 km od antične Pule s priljubljeno atrakcijo Areno. Iz kampa se razteza krasen razgled na NP Brione, sam kamp pa leži v borovem gozdu, nedaleč od živahnega središča Pule, zato je idelna destinacija za oddih. 1500 m dolga prodnata plaža zagotavlja, da boste resnično uživali ob biserno čistem morju.

Zakaj izbrati to ponudbo?

  • Kamp Umag je idealen za nepozaben družinski dopust
  • ponaša se z zunanjim bazenom, otroškimi igrišči in "eko vasjo"
  • Kamp Lanterna primeren za družine in za ljubitelje aktivnega dopusta
  • Kamp Kastanija je primeren za vse ljubitelje narave
  • kamp ima restavracijo, trgovino, otroška igrišča, bazen in čudovito plažo
  • presenetite družino z družinskimi počitnicami
Odlična ideja za darilo
Odličen nakup
Namestitev ob morju
Preseneti boljšo polovico

Podrobnosti o ponudniku

Kampi Park Umag, Kastanija, Lanterna, Brioni Sunny Camping

Kastanija 6
52466 Novigrad
Hrvaška

Kamp Kastanija se nahaja 3 km severno od Novigrada in sodi med manjše kampe in je priljubljen predvsem med družinami z otroki. Plaža v kampu je dolga 300 metrov in je kamnita z betoniranimi deli za sončenje, urejeni so tudi tuši.
Novigrad je majhno srednjeveško mesto v Istri, ki ga poleg številnih zanimivosti velja obiskati tudi zaradi zanimive kulinarične ponudbe, saj vsebuje tako imenovani istrski sashimi, nepogrešljivo specialiteto za resnične sladokusce. Obiskati velja še Poreč, Buje in Umag, ki so od Novigrada oddaljeni po 15 kilometrov, do državne meje s Slovenijo pa je le 25 kilometrov.

KAM NA IZLET?
MESTO UMAG: Mesto Umag ima izjemno zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči, ki so se odločili, da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes odraža v benečanskih hišah starega mestnega jedra – ohranjeni so deli obzidja in stolpov in tudi renesančne ter baročne zgradbe in cerkve...
ANTIČNI OSTANKI V KATORU: Iz obdobja zgodnje antike izhajajo številne dragocene najdbe z rta Katoro in severno od njega, še posebej ostanki morske vile s talnimi mozaiki. Podvodni svet Katora hrani ostanke obalne gradnje in pomolov, pri podvodnih raziskovanjih so našli veliko keramičnih predmetov, v glavnem za uporabo v kuhinji.
MESTNO OBZIDJE: obiščite umaško mestno obzidje z deloma ohranjenimi mestnimi vrati in dvižnim mostom iz 10. st. ali muzej mesta Umaga z razstavljenimi posodami in starimi obrtniškimi izdelki iz rimskega obdobja.
SAVUDRIJSKI SVETILNIK: nedaleč stran od Umaga je mesto Savudrija, kjer je lociran najstarejši 36 m visok svetilnik, ki je bil zgrajen leta 1816. Bil je prvi na svetu, ki je kot vir energije uporabljal plin, pridobljen z destilacijo premoga.
TENIŠKI TURNIR UMAG ATP: S svojo 28-letno tradicijo je mednarodni teniški turnir Plava laguna Croatia Open Umag najstarejši teniški turnir na Hrvaškem ter zagotovo eden od najuglednejših in najprestižnejših turnirjev v celotni regiji.

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem
Bioterme, Mala Nedelja glamping kupon
HUDA CENA
4
  • Mala Nedelja, Slovenija
  • Bioterme glamping naselje
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2-4
od 217,00 €
Garantirano najnižja cena!
Hotel Adria 3*, Biograd na moru, pomladni oddih
HUDA CENA
2
  • Biograd na moru, Hrvaška
  • Hotel Adria***
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
od 169,00 €
Garantirano najnižja cena!
Hotel Zagreb 3*, Karlobag; morske počitnice
HUDA CENA
22
  • Karlobag, Hrvaška
  • Hotel Zagreb***
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 3-7
od 250,00 €
Garantirano najnižja cena!
Camping Adria, Ankaran: mobilna hiška, turistični bon
HUDA CENA
2
  • Ankaran, Slovenija
  • Camping Adria
  • Oseb: 4
  • Nočitev: 2
od 160,00 €
Garantirano najnižja cena!
Hotel Čateški dvorec 3*, kupon Terme Čatež
HUDA CENA
  • Čatež, Slovenija
  • Hotel Čateški dvorec***
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
189,00 €
Garantirano najnižja cena!
Apartmaji Salis 3*, Pag: oddih na morju
HUDA CENA
  • Pag, otok Pag, Hrvaška
  • Apartmaji Salis Pag ***
  • Oseb: 5
  • Nočitev: 1
36,50 €
Garantirano najnižja cena!
Hotel Mitus; Canet de Mar, 2x nočitev
HUDA CENA
  • Caned de Mar, Španija
  • Hotel Mitus, Online Média Zrt.
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
163,00 €
Garantirano najnižja cena!
Apartmaji Laura, Fažana, Hrvaška
HUDA CENA
5
  • Fažana, Hrvaška
  • Apartmaji Laura
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 3-7
od 180,00 €
Garantirano najnižja cena!
Dodajam kupon v košarico ...