V dilemi? Imamo odgovor na vse!
Imamo na voljo aktivne ponudbe ponudnika:
Aminess Maravea Camping Resort, Novigrad: mobilne hiške
HUDA CENA
  • Novigrad, Hrvaška
  • Aminess Maravea Camping Resort****
  • Oseb: 6
  • Nočitev: 3
147,00 €
Garantirano najnižja cena!

HUDA CENA za oddih s polpenzionom v Aminess Maestral Hotelu 4* v Novigradu!

Uživaj v modernem Aminnes Maestral hotelu tik ob morju in odkrivaj lepote zgodovinskega mesta Novigrad, saj hotel stoji le 10 minut hoje do mestnega jedra. Vključeno je kopanje v ogrevanem notranjem bazenu z morsko vodo in whirpoolom! V letu 2022 so bile vse sobe prenovljene!
315,00 €
Vrnemo ti: 1,58 €
HUDA CENA
Ponudba ni na voljo
Ponudba vsebuje
  • 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v Aminess Maestral Hotelu**** v Novigradu
  • namestitev v Superior dvoposteljni sobi z balkonom proti morju
  • vključeno bivanje za otroka do 6,99. leta na pomožnem ležišču v sobi z 2 odraslima
  • unvočljivost 1.4.-19.4.2024 (odhod)
  • samopostrežni zajtrk in večerja
  • pijača ob večerji (točeno belo in rdeče vino, pivo, brezalkoholne pijače, mineralna voda)
  • uporaba notranjega bazena z ogrevano morsko vodo in whirpoolom
  • 1x dnevno 2-urni vstop v spa cono (finska savna, parna kopel, bio savna, ledena fontana, whirlpool in relax cona)
  • koriščenje fitnes centra
  • brezplačen WiFi

Pogoji koriščenja

  • Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.
  • DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE: otroci do 11,99 let ne plačajo turistične takse, 50 % za turistično takso za otroke od 12 do 17,99 let; 25 % polne cene za bivanje otroka 7-13,99 let na pomožnem ležišču v sobi z 2 odraslima.
  • OBVEZNA DOPLAČILA: 1 €/osebo/noč za turistično takso do 31.3.2024 in 1,60 €/osebo/noč od 1.4.2024 naprej.
  • MOŽNA DOPLAČILA: 3 €/noč za parkiranje; 25 €/noč/žival za hišnega ljubljenčka (predhodna najava)
  • Rezervacijo termina lahko opravite po nakupu kupona direktno preko rezervacijskega sistema Kuponko (preko povezave v zavihku Moja naročila in kuponi) ali s šifro kupona preko e-maila: [email protected] ali na telefon: +385 52 858 600 (PON-PET: 08:00-17:00; SOB: 09:00-14:00). Svetujemo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od trenutne razpoložljivosti namestitvenih kapacitet. Razpoložljivi termini se sproti posodabljajo in so v koledarju označeni zeleno. Termini, ki niso označeni, niso na voljo.
  • Pri rezervaciji prek email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 2 dni pred prihodom (do 14:00), v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Check in: od 15:00, check out: do 10:00
  • Spa cono lahko uporabljajo samo osebe, starejše od 16 let. 2-urna uporaba je vključena v ceno, vsako dodatno uro je potrebno doplačati po rednem ceniku.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
HOTEL AMINESS MAESTRAL****
Hotel Aminess Maestral**** sodi v visoko kategorijo 4*, ki si jo je prislužil s svojo razkošno ponudbo. Leži le 10 minut hoje stran od Novigrada. Hotel nudi wellness center z bazenom, Spa & beauty, fitnes dvorano in storitve bike-hotela (prostor za kolesa, servis, pralnico, izposojo koles, bike corner). Vrhunska je tudi prenovljena restavracija Ventola in restavracija à la carte Oliveto. Da je pestro tudi otrokom sta na voljo Miramì mini in midi klub.
NOVO - v letu 2020 prenovljena recepcija, avla in aperitiv bar. V letu 2022 so bile vse sobe popolnoma prenovljene.

SOBE
Dvoposteljna soba z balkonom proti morju ima zakonsko posteljo ali ločeni postelji z možnostjo dodatnega ležišča za eno osebo. V sobi je kopalnica s tušem ali banjo, klima, sušilnik za lase, mini bar (doplačilo), sef, in LCD satelitski televizor.

WELLNESS (z doplačilom)
V hotelu je razkošni wellness center, ki se razprostira na 2500 m2 in nudi idealeno kombinacijo aktivnih in spa užitkov. Del wellness centra pripada bazenu z ogrevano morsko vodo, ki meri 25 m v dolžino. Za popolno sprostitev je na voljo še whirpool. Uporaba finske savne, parne kopeli, bio savne, ledene fontane in relax prostora se lahko uporablja ob doplačilu v hotelu.

PLAŽE
Lepo urejena prodnata plaža se nahaja le 100m od hotela Aminess Maestral. Primerna je za pare, družine in tudi osebe s posebnimi potrebami. Na plaži lahko ob doplačilu najamete tudi ležalnike in senčnike. Na plaži potekajo (doplačilo) različne vodne aktivnosti kot je jadranje na deski, jet ski, parasiling, najem kajaka ter pedalina. Na plaži se nahaja tudi več lokalov ter restavracija Sirena s pogledom na morje.

KULINARIKA
Gurmanska ponudba je eden od glavnih adutov hotela Aminess Maestral, saj restavracije ponujajo sofisticirane jedi, ki so začinjene z lokalnimi okusi. Z doplačilom je na voljo restavracija Ventola in a la carte restavracija Oliveto, kjer kuharski mojstri pripravljajo tipične istrske jedi, kot so ribe, pizze, bruskete, domače testenine, specialitete s tartufi, vrhunske sladice...

AKTIVNOSTI
Neposredna bližina kakšnih 500 označenih kolesarskih stez in številne vsebine bike-hotela navdušujejo tako profesionalne kot rekreativne kolesarje. Samo 5 minut hoda od hotela Aminess Maestral leži večnamenska športna dvorana (z doplačilom), v kateri so košarko, nogomet in rokomet igrala tudi številna domača in tuja moštva. V bližini so tudi teniška in nogometna igrišča za priprave profesionalnih in amaterskih športnikov, reka Mirna pa privlači kajakaše. Slednji se lahko do tega redkega ornitološkega rezervata, kjer lahko veslajo v družbi kar 200 vrst ptic, podajo s plaže tik pod hotelom Aminess Maestral.

NOVOSTI
- Novoopremljena igralnica za otroke od 4. do 10. leta z zabavnimi igrami. Mlajši otroci se lahko animatorjem v igralnici pridružijo izključno v spremstvu staršev ali skbnikov.
- Game Room za otroke od 10. do 18. leta (namizni nogomet, Multiwall, namizni tenis, pikado, biljard, PlayStation 5, družabne igre), kjer se ob pestrih vsebinah odvijajo tudi igričarski turnirji.
- Miramí Fun Factory – pestre in domiselne aktivnosti za otroke od 4. do 10. leta: izdelava spominkov, mali raziskovalci, iskanje zaklada, izdelava ptičjih hranilnic, piknik, maskiranje v najljubše junake iz risank.

Zakaj izbrati to ponudbo?

  • čudovite počitnice v razkošnem hotelu v sobah z balkonom proti morju
  • sprostite se v notranjem bazenu z morsko vodo dolžine 25 m
  • brezplačna uporaba fitnes dvorane s 30 napravami Technogym
  • samopostrežna restavracija z gurmanskimi dobrotami
  • številne poti za kolesarjenje z možnostjo izposoje koles v hotelu
  • le 10 min hoje do Novigrada, ki je povezan s sprehajalno potjo ob obali
  • Novigrad je rimskega nastanka in s tipičnim srednjeveškim prepletom ulic
  • staro ribiško mestece z hišami v gotsko-beneškem stilu
Odličen nakup
Podjetje s tradicijo
Družinam prijazno
Potrebna je rezervacija

Podrobnosti o ponudniku

Aminess Maestral Hotel****

Terre 2
52466 Novigrad
Hrvaška

Aminess Maestral Hotel*** se nahaja tik ob novigradski obali, 150 m od plaže. Je odličen družinski hotel, ki se nahaja v borovem gozdičku tik ob betonski, prodnati in delno skalnati plaži.
Novigrad je oddaljen le 10 min hoda, je bil sicer nekoč mirno ribiško mestece a je z leti postal privlačno letovišče turistov iz vse Evrope in tudi sveta, od katerih se mnogi redno vračajo. Čeprav je postal eden izmed najbolj zaželenih letoviških mest, je ohranil svoj šarm mirnega ribiškega mesteca, ki se mu je težko upreti. Malo sredozemsko mesto nudi prijetno vzdušnje a hkrati nudi vse bonitete za vaš popolni oddih.

KAM NA IZLET?
- župnijska cerkev sv. Pelagija in sv. Maksima, troladijsko baziliko z edino zgodnjeromansko kripto v Istri
- muzej Lapidarij z zbirko kamnitih spomenikov in z Mauricijevim ciborijem iz 8. stoletja
- obzidje s stolpi in nekdanjimi glavnimi mestnimi vrati
- galerija Riga v pritličju stare palače družine Rigo
- obiščite Coffee & Wine bar Vitriol, kjer boste ob kozarcu vina in lesketanju morja lahko doživeli najlepši sončni zahod
- poskusite dnevne surove ribje specialitete, bolj znane kot sredozemski Sashimi, v restavraciji Damir & Ornella v starem mestnem jedru Novigrada
- v Novigradu je na vsakem koraku picerija, bistro ali restavracija s hitro prehrano
- v Novigradu se vse leto odvijajo številne prireditve, od gastronomskih in glasbenih festivalov do umetniških in športnih prireditev

Dodajam kupon v košarico ...