V dilemi? Imamo odgovor na vse!
Imamo na voljo aktivne ponudbe ponudnika:
Aquapark Hotel Žusterna 3*, Koper: pomladni oddih
HUDA CENA
  • Koper, Slovenija
  • Aquapark Hotel Žusterna***
  • Oseb: 2
  • Nočitev: 2
250,00 €
Garantirano najnižja cena!

HUDA CENA za oddih v apartmajih LuxPlus z vključenim kopanjem v Termalni rivieri!

Odpravi se v slikovito apartmajsko naselje, ki je idealno za družine. Čakajo te številni bazeni, zabavni tobogani, adrenalin na valovih, in še več, uživaj na več kot 2300 m2 notranjih in 10.000 m2 zunanjih termalnih površin z atrakcijami! Otroci se lahko zabavajo še v otroškem bazenu.
269,00 €
Vrnemo ti: 1,35 €
HUDA CENA
Ponudba je zaključena
Ponudba vsebuje
  • 2x nočitev za do 5 oseb v apartmajih LUXPlus**** v Termah Čatež
  • unovčljivost do 22.6.2023 (odhod)
  • dnevno do 5 vstopnic za kopanje, s katerimi lahko gosti vstopijo dvakrat dnevno v zimsko ali na poletno Termalno riviero z vsemi atrakcijami (skupaj 3 dnevi kopanja)
  • uporaba posteljnega in kopalniškega perila
  • čiščenje objekta ob odhodu gostov
  • brezplačen WiFi
  • brezplačno parkiranje
TERME ČATEŽ - NOVI APARTMAJI LUXPLUS
Uživajte v svobodi bivanja, ki jo ponujajo Apartmaji Terme Čatež. Slikovito apartmajsko naselje z 90 udobnimi hišicami je idealno za družinsko preživljanje oddiha. Prijazen izgled, zelena okolica, veliko športa, rekreacije in zabave zagotavljajo prijetne počitniške dni.

APARTMAJI LUXPLUS
Apartmaji LuxPlus so veliki 47 m2 in imajo dnevno sobo v pritličju, kamor je mogoče namestiti dodatno ležišče, dve spalnici v mansardi (2+3 ležišča), kopalnico s prho, WC-jem in fenom ter opremljeno kuhinjo (posoda, jedilni pribor, pomivalni stroj, pečica, hladilnik, mikrovalovna pečica,...). Apartmaji so klimatizirani, imajo kamelsko TV, radijski sprejemnik s CD-predvajalnikom, telefon, WiFi in atrij - vrtni prostor z nadstreškom, žarom, mizo in stoli. Apartmaji imajo lastno parkirišče. 

TERMALNA RIVIERA TERME ČATEŽ
V zimski Termalni rivieri zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksa bazenov in odkrijete vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami. Na voljo je 1.100 m² velik bazen nepravilne oblike, otroški bazen, bazen pri gusarski ladji in bazen z valovi. Čaka vas še divja reka, vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikazaLjubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.
Poletna Termalna riviera z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli omogoča zabavo za vse generacije na več kot 10.000 m² termalnih vodnih površin. Pričakujejo vas vodne atrakcije in bazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26 do 36 °C. Uživajte v vodi tisočerih oblik. Tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški bazeni, igrala, whirlpooli ... Težko boste vse skupaj preizkusili v enem samem dnevu.

Zakaj izbrati to ponudbo?

  • nepozabne družinske počitnice
  • čudovito in sodobno urejeni apartmaji, idealni za družine
  • Zimska termalna riviera je vodni raj na več kot 2.300 m2 termalnih površin
  • poletna Termalna riviera omogoča zabavo za vse generacije na več kot 10.000 m² termalnih vodnih površin
  • najmlajši bodo vzljubili gusarki otok, otroški bazen ali drevo doživetij
  • številne vodne atrakcije in zagotovljena zabava za celo družino
Odličen nakup
Podjetje s tradicijo
Družinam prijazno
Odpravi se s prijatelji

Podrobnosti o ponudniku

Terme Village - Apartmaji Lux Terme Čatež***

Topliška cesta 35
8250 Brežice
Slovenija

Vse ponudbe ponudnika

Največji slovenski termalni resort Terme Čatež vabijo 365 dni v letu. Obiščete jih lahko v vsakem letnem času, saj imajo tako zimsko kot poletno Termalno riviero. Izberite svoj sanjski dopust v enem izmed njihovih hotelskih kompleksov ali apartmajev in si privoščite oddih za celotno družino. 

WELLNESS
V Termah Čatež vam je ponudba dobrega počutja vedno pri roki. Na treh lokacijah vam nudijo welless storitve, kjer si z doplačilom privoščite masažo, obisk savne, programe dobrega počutja, whirlpoole in vrsto kozmetičnih in frizerskih storitev.

ŠPORT IN REKREACIJA
Notranja športna igrišča vam nudijo številne športne aktivnosti. V klimatizirani dvorani, prekriti s preprogo, se nahajata teniško in badminton igrišče ter mize za namizni tenis. Lahko se preizkusite tudi v dinamični igri squasha. 

KAM NA IZLET?
- raziščite zgodovinsko središče Brežic z gradom iz 16. stoletja in z Vodnim stolpom
- nedaleč stran se nahaja nekdanji srednjeveški grad Morkice, ki je danes urejen v butični hotel, v sklopu katerega je urejeno eno izmed najlepših slovenskih golf igrišč, grajska restavracija in vinska klet
- korak stran se razprostirajo Gorjanci z posebno hidrološlo in geomorfološko podobo kar tvori čudovito vinogradniško pokrajino
- za izlet primerna destinacija je tudi Kostanjevica na Krki
- ogledate si pa lahko tudi Cisterijanski samostan in most na Krki.

Dodajam kupon v košarico ...