V dilemi? Imamo odgovor na vse!

HUDA CENA za poletni dopust z vključenim zajtrkom v hotelu Kraljevica!

Prvič na Kuponko.si

Obišči simpatično Kraljevico, nedaleč od Rijeke, razišči njene srednjeveške korenine in odkrivaj lepote Bakarskega zaliva in celotnega Kvarnerja. Hotel Kraljevica je odlično izhodišče za nepozabne izlete, v bližini pa so tudi krasne plaže. Vključen je zajtrk.
136,00 €
Vrnemo ti: 0,68 €
HUDA CENA
Kupi kupon Nakup na prodajnem mestu
Ponudba vsebuje
 • 2x nočitev z zajtrkom za 1 osebo v hotelu Kraljevica** v Kraljevici
 • namestitev v klimatizirani enoposteljni sobi
 • unovčljivost do 31.8.2024 (odhod)
 • brezplačen WiFi
 • brezplačno parkiranje

Pogoji koriščenja

 • Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. 
 • DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE: brezplačna turistična taksa za otroke do 11,99. leta; 0,80 €/osebo/noč za turistično takso za otroke od 12. do 17,99. leta; 5 €/dan za otroško posteljico.
 • OBVEZNA DOPLAČILA: 1,60 €/osebo/noč za turistično takso.
 • MOŽNA DOPLAČILA: 10 €/osebo/obrok za večerjo.
 • Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 00385 51 281 250 ali email [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
 • Pri rezervaciji preko email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.
 • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 2 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
 • Check-in: 14:00-21:00   Check-out: do 10:00

Koledar unovčljivosti

Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo
HOTEL KRALJEVICA**
Hotel Kraljevica je majhen, udoben hotel. Osebje ponuja pozorno in kakovostno storitev ter je vedno pripravljeno pomagati gostom.

Hotel je urejen v treh nadstropjih. V pritličju, poleg recepcije, je udoben salon, kjer lahko posedite in pijete čaj ali pa preprosto berete. Na voljo je tudi čudovita terasa, kjer se lahko sprostite in se poglobite v prihajajoče jutro novega čudovitega dneva v vzdušju beneškega vsakdanjika, opazujete mestni vrvež in ljudi, ki se zbirajo ter katerih pogovori napolnjujejo vse ulice in prehode. V hotelu vlada izjemna kombinacija miru in spokojnosti z zunanjim vrvežem in hrupom.

PLAŽE V OKOLICI
Doživite spokojno lepoto neokrnjenih plaž Kraljevice, Carovo in Ostro, kjer kristalno čiste vode in osupljive pokrajine nudijo popolno okolje za sproščujoč obmorski oddih.

Plaža Oštro
Plaža Oštro združuje peščene, prodnate in betonske dele na enem mestu. Nahaja se v kampu na istoimenskem polotoku. Od hotela "Kraljevica" je oddaljena 3 kilometre in je lahko dostopna peš, s kolesom ali z avtomobilom. Poleg plaže je parkirišče, ki je oddaljeno le nekaj sto metrov od plaže.

Plaža Carovo
Od hotela "Kraljevica" je oddaljena 1 kilometer. Plaža Carovo je sestavljena iz prodnatega in betonskega dela, je ozka in ima naravno senco, ki jo tvorijo vegetacija in skale. Ta plaža je ena izmed priljubljenih med domačini in je še ena v nizu plaž, ki so idealne za otroke in njihove starše.

Zakaj izbrati to ponudbo?

 • Kraljevica je simpatično mesto, katerega zgodovina sega v srednji vek
 • krasna lega na vstopu v Bakarski zaliv
 • otok Krk je le kratko vožnjo čez most stran
 • Rijeka, Opatija in Crikvenica so le kratko vožnjo oddaljene od Kraljevice
 • prijeten hotel s klimatiziranimi sobami
Enostaven nakup
Ideja za izlet
Potrebna je rezervacija
Odličen nakup

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Kraljevica**

Strossmayerova 33
51262 Kraljevica
Hrvaška

ODKRIJTE ČARE KRALJEVICE
Znamenitosti Kraljevice

Staro mesto Zrinski z cerkvijo sv. Nikolaja
Ustvarjeno je bilo v srednjem veku kot majhna Frankopanska trdnjava poleg kapele sv. Nikolaja. Leta 1651 je grof Petar Zrinski trdnjavo razširil in nadgradil, tako da je danes veličastna zgradba z dvema atrijema, v kateri so poleg cerkve tudi mestna uprava, knjižnica in druge ustanove. Cerkev je bila razširjena konec 18. stoletja. Objekt, tako kot oltarna slika sv. Nikolaja, je razglašen za nacionalno kulturno dediščino.

Grad "Nova Kraljevica – Frankopan"
Je del kulturno-turistične poti Putovima Frankopan, ki jo je zasnovala Primorsko-goranska županija, ki je izvedla projekt. Pot vključuje 20 posesti, 17 gradov in 3 sakralne objekte ter pripoveduje zgodovino knezov Krških, kot so jih imenovali Frankopani do 15. stoletja.
Zgrajen je bil sredi 17. stoletja kot pozno renesančna, bogato opremljena rezidenčna palača z pravokotnim tlorisom in štirimi vogalnimi stolpi. Po aretaciji njenih graditeljev, grofa Petra Zrinskega in kneza Frana Krsta Frankopana, je bil grad uničen in je služil različnim funkcijam. Ponovno je zacvetel konec 19. stoletja, z prihodom jezuitov, ki so nadgradili drugo nadstropje in okrasili stolpe s parapeti. Po številnih vojnih uničenjih in neprimerni uporabi se danes obnavlja kot večnamenski kulturni center.

Spomenik sv. Nikolaju
Je delo akademskega kiparja Josipa Diminića in je bil postavljen na začasno lokacijo na dan sv. Nikolaja, 12. decembra 2008, do izgradnje novega mestnega trga, ko bo dobil končno lokacijo. Sv. Nikolaj je zavetnik mesta in na njegov dan se organizira tradicionalno romanje mornarjev s slovesno sveto mašo.

Več o Kraljevici lahko preberete na https://www.visitkraljevica.hr/

Dodajam kupon v košarico ...