V dilemi? Imamo odgovor na vse!
Imamo na voljo aktivne ponudbe ponudnika:
NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!
Zabaviščni park Gardaland: vstopnica
HUDA CENA
3
HIT ponudba
 • Gardaland,Italija
 • Gardaland
 • Oseb: 1
od 44,00 €
Garantirano najnižja cena!

HUDA CENA za vstopnico v zabaviščni park Gardaland z več kot 40 atrakcijami!

HIT ponudba

Obišči Gardaland, največji zabaviščni park v Italiji, kjer vsak najde nekaj zase. Blue Tornado s hitrostjo supersoničnega leta te bo ponesel na misijo, ki ti bo vzela dih, Raptor ti bo dal pravo dozo adrenalina s hitro vožnjo, tudi na glavo! Najmlajše pa bo navdušila dežela Pujse Pepe!
40,00 €
Vrnemo ti: 0,20 €
HUDA CENA
Ponudba je zaključena
Ponudba vsebuje
 • 1x vstopnica za zabaviščni park Gardaland
 • brezplačen vstop za otroke do višine 90 cm
GARDALAND RESORT
Gardaland Resort ponuja mnogo stojnic in trgovinic za nakupovanje spominkov ter fotografij, posnetih med adrenalinskimi vožnjami ali občudovanjem akvarija. Okrepčate se lahko v kateri izmed restavracij, ki so vam na voljo v sklopu Gardaland Resorta. 

GARDALAND PARK 
Gardaland je največji zabaviščni park v Italiji, nahaja pa se blizu Verone ob Gardskem jezeru. Park so odprli leta 1975. Leta 1984 je sprejel prvič več kot 1 milijon obiskovalcev, leta 2004 pa že 3,2 milijona. Danes se razprostira na 46 hektarjih ozemlja.

NOVO V 2023: JUMANJI LABIRINT
Ste dovolj junaški, da se odpravite v labirint in rešite Jumanji?
Jumanjiju grozi strašna suša! Dežja ni od nikoder, vodnjaki so suhi in reke so nehale teči. Samo vi lahko rešite deželo, in sicer tako, da vrnete sveti dragulj v slonji tempelj, kar bo sprostilo vode, ki bodo spet začele teči po deželi.
Odpravite se v labirint, kjer se boste soočili z nevarnostmi blodnjaka ogledal v starodavnem templju, preden se boste podali na temačno pustolovščino v tunelu - a pazite na pljuvajoče kače! Na koncu se podajte še v džungelski blodnjak z nešteto pastmi in presenečenji.
Boste preživeli labirint in rešili Jumanji?

WONDER WOMAN'S 4D EXPERIENCE
Kino 4D v Gardalandu predstavlja Diano, najbolj znano Amazonko, ki je kdaj prišla na platna. Sodelujte v neverjetni kinematografski zgodbi, ki jo dopolnjujejo izredni posebni učinki!
ČAROBNI GOZD: Zlobna čarovnica načrtuje, da bo začarani gozd in vse njegove prebivalce spremenila v kamen - čarovnik Gardaland potrebuje vašo pomoč, da razbje urok in jo ustavi!
SEQUOIA MAGIC LOOP: Vznemerljiva vožnja z vlakcem, ki doseže višino približno 30 m in opravijo serijo 180° lupingov, ki vas obračajo na glavo.
MAGIC SHOW: odkrijte čudovit svet, ki ga je ustvaril čarovnik. Neverjetna predstava združuje neverjetne posebne efekte, akrobacije in plesne sete, ki vas bodo navdušili.
32 ADRENALINSKIH VOŽENJ od tega 7 roller coaster-jev in 3 vodne vožnje. Roller coasterji  so med bolj priljubljenimi atrakcijami adrenalinskega parka. BLUE TORNADO s hitrostjo supersoničnega leta, vas bo ponesel na misijo, ki vam bo vzela dih, RAPTOR vam bo dal pravo dozo adrenalina s hitro vožnjo, tudi na glavo in vam vzel dih z navidez nepremagljivimi ovirami med dirko za preživetje, navdušili pa vas bodo tudi Magic Mountain, Sequoia Adventure, Orto Bruco in Mammut. 
Adrenalinski navdušenci bodo našli užitek v atrakciji Šaman, Space Vertigo, ki vas počasi ponese v vesolje, a padec na trda tla je hiter in nepričakovan, Magic House in glavna atrakcija leta 2016 OBLIVION: ČRNA LUKNJA, ki predstavlja skrivnostno povezavo med našim svetom in tistim, ki je na drugi strani - podajte s na potovanje v vrtogleve višine in vertikalnega potovanja na poti do cilja.
Avanture so vam na voljo v Atlantida, kjer s čolnom odkrijete izgubljeno mesto Atlantida in njene skrivnosti, Colorado Boat, kjer izkusite dereče vode rek Kolorada in se spuščate po slapovih, Jungle Rapids, Magic Hause, Ramses: II Risveglio, Saltomato, Leteči otok, Transgardaland express, Monorotaia in Ortobruco Tour.

OTROCI bodo navdušeni nad DEŽELO PUJSE PEPE
Zabavali pa se bodo lahko tudi v ostalih fantazijskih dežalah Petra Pana, Super Baby avanture, Prezzemolo magični vasi, Zabavni ekspres deželi, Otroški piratski deželi, Kung Fu Panda akademiji, Deželi Baby Pilota, Doremi kmetiji in Vola letalu. Lahko se sprehodite tudi po magičnih poteh Fantasy kingdoma kjer je svet glavnega lika Prezzemola oz. Peteršiljčka preprosto prečudovit.

ŠOVI
Dobro jutro Gardaland
Čaka vas najboljši in najbolj zabavni dan vseh časov! Prezzemolo vas pozdravlja v čarobnem kraljestvu, skupaj s plesno skupino in novo pesmijo z odličnim ritmom. Naj vaša domišljija dobi krila: zabava se začenja!

Nautilus Live Show (samo med vikendi, prazniki in dan pred praznikom)
Publika postane pravi udeleženec v novi razburljivi izkušnji odkrivanja Nautilusa, najljubše podmornice kapitana Nema. Nepozabno pustolovščino spremljajo inovativni posebni učinki, video spremljanje, izvirne plesne koreografije, pesmi, izvedene v živo, in zabavna zvočna kulisa. Gre za izjemno predstavo, ki bo presegla vsa vaša pričakovanja.

Za pest dolarjev! (samo med vikendi, prazniki in dan pred praznikom)
Na starem Zahodu so presenečenja dobesedno za vsakim vogalom. Pridite in odkrijte, kaj se dogaja v Riu Bravu v tem novem glasbenem šovu, polnem akcije in zapletov!

Zavezništvo gusarjev
Najbolj grozni gusarski kapitani sedmih morij sklenejo zavezništvo, zaradi katerega bodo nepremagljivi, zgodilo pa se bo nekaj nepredvidljivega! Razvijte jadra in odplujte na pustolovščino, polno plesa in osupljivih akrobatskih točk.

Cirkuški šov 44 mačk
Lampo, Milady, Meatball in Pilou vam predstavljajo pisan in pester cirkuški šov! Pojte in plešite v njihovi družbi ter pozirajte za kul fotografijo!

Pujsa Pepa Meet&Greet
Obiščite pujso Pepo v njeni hiši: igrajte se z njo in izkoristite priložnost za posebno fotografijo!

Prezzemolo & Friends Meet&Greet (samo med vikendi, prazniki in dan pred praznikom)
Nasmehnite se in se pripravite na izjemno srečanje! Prezzemolo vas pričakuje z vsemi prijatelji, ki vas bodo pozdravili in z vami pozirali za krasno fotografijo, ki jo lahko obdržite za vedno!

Pravljični triki (doplačilo)
Že od nekdaj sanjate, da bi postali princeska? Gusar? Superjunak? Vaša domišljija nima več meja: čarobni vizažisti so že pripravljeni, da vam izpolnijo skrite želje.

Zakaj izbrati to ponudbo?

 • NOVO V 2023: JUMANJI LABIRINT
 • Wonder Woman's 4D Experience
 • adrenalinska vožnja Sequoia magic loop s serijo 180° lupingov
 • novost čarobni gozd in magic show s posebnimi efekti in akrobacijami
 • 3 vrste atrakcij - fantazijske, pustolovske in adrenalinske
 • adrenalinski užitki na Blue tornadu, Inferis in številnih drugih atrakcijah
 • za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu Fantasy Kingdom
 • 32 adrenalinskih voženj in prvi wing coaster na svetu X–raptor
 • odlična ideja za nepozaben izlet z družino ali prijatelji, za vse generacije
 • pestra izbira restavracij, barov in trgovinic s številnimi spominki
 • park obišče skoraj 3 milijone obiskovalcev na leto
Odlična ideja za darilo
Odličen nakup
Odpravi se s prijatelji
Preseneti boljšo polovico

Podrobnosti o ponudniku

Gardaland

Via Derna 4
37014 Castelnuovo del Garda VR
Italija

Gardaland leži na južni strani Gardskega jezera, dobro uro oddaljen od Vicenze in slabe 4 h vožnje oddaljen od Benetk. Kot enega izmed najatraktivnejših adrenalinskih parkov, ga letno obišče več kot 3 milijone avantur in dogodivščin željnih obiskovalcev. Gardaland Resort ponuja tudi Gardaland Hotel in Gardaland Adventure Hotel.
GARDALAND HOTEL
Gardaland Hotel je fantastična izkušnja za družine, ki obožujejo sanje in pravljice. Nudijo klasične sobe, ki poosebljajo Gardaland izkušnjo in tematske sobe, kjer lahko izvirate med dobami Pujse Pepe, Princeskino sobo, Kung Fu Panda sobo, Piratsko sobo in sobo Veseli cirkus, Morsko sobo, sobo Magične hiše ali Oblivion sobo. Ponujajo tudi poseben Gardaland Princeskin obred za punčke, ki bodo glavni lik pravljice.
GARDALAND ADVETURE HOTEL
Gardaland Adventure Hotel za vse tiste, ki želite izkusiti največjo avanturo neustrašnih in drznih dogodivščin. Izbirate lahko med tematskimi sobami Severni pol, Arabska avantura, Divji zahod ali Dogodivščina džungle. Raziščete lahko džunglo, se odpravite na arktrsko avanturo ali na lastni koži občutite adrenalin, ki so ga občutili kavboji na divjem zahodu.

KAM NA IZLET?
Gardsko jezero: jezero ledeniškega nastanka, ogledate pa si lahko abruretum in botanični vrt Arco, naravno zaščiteno območje Biotop Marocche di Dro, slap Varone ali si privoščite vožjo z ladjico.
Verona: mesto številnih antičnih spomenikov, srednjeveških zdradb in romanske arhitekture, ki slovi tudi kot mesto Romea in Julije. Ogledate si lahko Piazzo Bra, Ponte di Petra in Rimsko gledališče, Slavolok Gavi in del vrat v rimsko cesarstvo.
Naravni deželni park Lessinia: na več kot 100 m2 površine s številnimi vrtačami, jamami in naravnimi mostovi, pašniki in globokimi dolinami, znamenito jamo Spruga della Preta ter brezna, ki sežejo tudi do 1000 m v globino, zaradi česar tudi spadajo med najgloblejša brezna na svetu.
Padova: ekonomsko in prometno središče južnega dela Benečije, kjer si lahko ogledate številne rimske ostanke mesta, med drugimi tudi most čez reko Bacchiglione.
Vicenza: bogato zgodovinsko in kulturno mesto, s številnimi muzeji, galerijami, trgi, vilami in cerkvami, kjer si lahko ogledate olimpijsko gledališče, ki spada tudi na seznam Unesco dediščine. Pravijo tudi, da je Vicenza mesto s približno petino zlata in nakita v državi, zaradi česar ima mesto tudi dobro gospodarsko pozicijo.
Benetke: svetovno znano obmorsko mesto kanalov in mostov, s številnimi otočki, kot sta Murano in Burano, ki sta tudi znana po izdlavi steklenih izdelkov. Ogledate si lahko Trg Sv. Marka, znano ulico Canale Grande, most vzdihljajev, doževo palačo, urni stolp in most Rialto.

Najbolj prodajano v Top ponudbe
NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!
Zabaviščni park Gardaland: vstopnica
HUDA CENA
3
HIT ponudba
 • Gardaland,Italija
 • Gardaland
 • Oseb: 1
od 44,00 €
Garantirano najnižja cena!
Mediteran hotel by Aminess 3* Crikvenica: polpenzion
HUDA CENA
2
 • Crikvenica, Hrvaška
 • Mediteran hotel by Aminess***
 • Oseb: 2
 • Nočitev: 3
od 473,00 €
Garantirano najnižja cena!
POLETNI ODDIH!
Hotel Vesna***, Terme Topolšica: oddih s polpenzionom
HUDA CENA
 • Topolšica, Slovenija
 • Hotel Vesna*** Terme Topolšica
 • Oseb: 2
 • Nočitev: 2
219,00 €
Garantirano najnižja cena!
Tudi adrenalinski paketi!
Golte, Wellnes Hotel Montis, wellness oddih
HUDA CENA
4
 • Golte, Slovenija
 • Wellness Hotel Montis ****
 • Oseb: 2
 • Nočitev: 1-2
od 85,00 €
Garantirano najnižja cena!
vključen polpenzion
Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort, pomladni oddih
HUDA CENA
Iskano
 • Novi Vinodolski, Hrvaška
 • Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort
 • Oseb: 2
 • Nočitev: 2
429,00 €
Garantirano najnižja cena!
otrok do 14. leta gratis!
Hotel Park Lovran, wellness oddih s polpenzionom
HUDA CENA
6
 • Lovran, Hrvaška
 • Hotel Park****
 • Oseb: 2
 • Nočitev: 1
od 142,00 €
Garantirano najnižja cena!
El Mouradi Djerba Menzel, Tunizija, all inclusive
HUDA CENA
3
 • Djerba, Tunizija
 • Letališče Jožeta Pučnika, Slovenija
 • Oseb: 1
 • Nočitev: 7
od 579,00 €
Garantirano najnižja cena!
Vključeni kopalni karti!
Panonska vas- oddih v Moravskih toplicah
HUDA CENA
10
 • Moravske Toplice, Slovenija
 • Panonska vas
 • Oseb: 2-7
 • Nočitev: 2
od 110,00 €
Garantirano najnižja cena!
Dodajam kupon v košarico ...